Sayfa 362/639 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Cinar58 Yazıyı Oku
    20 aydır hissedeyim kimsenin adamı da grubunda da değilim çok şükür
    Gerçekten garip bir durumdayız kim kime rest çekiyor kim kimin adamı hani spek hani patron???

Bu hissede göz önünde böyle tartışmalar yaşanıyorsa perde arkasında neler yaşanıyor kimbilir???

Ben de sizin gibi bağımsız ky yim 19 ay olmuş burada bekleyeli ama şu son 1 ayda buradaki atmosfer değişti. Bildiğim 4 arkadaş malesef zararına verdi ayrıldı hani tanıdığım dediğim arkadaşlar deyince bizi bir ekip saymayın herkes bağımsız ama onların kısa sürede satmayacağını çok iyi biliyorum birisi bizzat iş arkadaşım ama burada yazmaz.

Gerçekten bir ekip var ve baskı kurarak hisse çıkışını engellemeye çalışıyor ise Allah'a havale ediyorum. Bakalım kim daha cesur kim daha sabırlı...

Genel kurula gelince tamamen şahsi kanaatim şu ki en mükemmel karar ne ise o alınmayacak hatta bizi tedirgin edebilecek bir karar bekliyorum. Iki hafta içinde fiyat hala burada olursa tahminim doğru çıkacak. Mükemmel bir karar çıkacaksa bu fiyatlarda kimse 1 _ 2 kuruş hesabı yapmaz çatır çatır alırlardı. Bakalım mevlam ne nasip edecek...

2.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    asıl ben senin ekibi hayretler içinde seyrediyom.hakkı batıl,batılı hak göstermeye kalktınız.
    büyük ama çok büyük vebaldesiniz.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yav biraksana sen..hisse 50 kurusken senin ertem beyin 2016 eylül ayinda olumlu haberler ay sonuna kadar gelmezse bana açıkça sahtekar diyebilirsiniz demedi mi..haber gelmedi kimse satmadi.simdi 35 kuruş oldu..ne oldu bilimsel yazilar..hani euro bondla alim yaparım istesek patronlarin hisse geri alim miktarindan daha fazlasını aliriz sözleri. Bu yazilarin hepsi mevcut.kimse inkar edemez..bana hikaye anlatmayin..benden uzak allaha yakin olun..sirketinizden de yazilarinizdan da igrendim artik.sataşma olmazsa bir daha yazmayacagim..yeter artık ne sağlık ne de huzur bıraktınız hanemizde...

3. geçen sene kalp krizi geçirdim.gönül rahatlığıyla yazarım.bende katılırım.bu baskıyı kuranların Allah bin türlü belasını versin.amin amin amin

4. muğlalı bırak goygoyu.patronu suçlayacana gidip en alakasız adamı suçluyorsun ve bunuda kasıtlı yapıyorsun.zerre güvenilmez bir adamsın.

5. adamcağız bide senin için bana yok abi spek adamı değil bence dedi kaç kere.ama ben hep tereddüt yaşadım.bal gibide birilerinin adına hareket ediyorsun.

6.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    aylardır takaslar ortada.aylardır ky üzerindeki baskıyı kuranlar ortada.aylardır farklı isimlerle negatif enerji verenler ortada.
    bilimsel paylaşım yapanlarda ortada.
    diyorlarki bilimsel yazıldıda ne oldu?
    nemi oldu?ky satmadı.satmadıkçada işlem bazlı fiyatı hep aşağı çektiler.
    kynin direnmesinin ana sebebi olarakda ertemi gördüler.
    takaslarla konuşun deniyor,konuşamıyorlar.
    varsa yoksa aynı uslup,aynı boş muhabbetler.
    kalkıyor murata laf atıyor, murat adam gibi tahtaya sahip çıktı.ne yapmış,35den aldığını 40danmı satmış?Yok!ümite demediğini bırakmadıydı,şimdi ümiti yağlıyor.
    güvenilir değiller.samimi hiç değiller.dialektik bey,hayırdır beyanname ne oldu?arada ona giydiriyor sözde.
    bu kadar terbiyesizlik olmaz.

Bence tartışma ve polemiğe gerek yok. Suyu bulandirmaya hic gerek yok. Herkesin akli risk anlayışı kendine yeter... Satmak istediği fiyata almak isteyen istediği fiyata yazsın... Tahta gerisini halleder ve uzlaşır.... Kimsenin kimseye birşey diyecek durumu yok...

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Bence tartışma ve polemiğe gerek yok. Suyu bulandirmaya hic gerek yok. Herkesin akli risk anlayışı kendine yeter... Satmak istediği fiyata almak isteyen istediği fiyata yazsın... Tahta gerisini halleder ve uzlaşır.... Kimsenin kimseye birşey diyecek durumu yok...
    haksızlığa sessiz kalalım,mal gibi oturalım öylemi?o zaman kalkıp yok satacam,satıyorum,falandı filandı diye yazmayacaklar.satan satsın alan alsın.kim ne hali varsa görsün.speğin de spek yandaşlarınında Allah bin türlü belasını versin.zehir zıkkım olsun.

8. Yarinda satisa devam ediyorum.bugun iş bankası ve ziraat yatirimdan sattim.yarin da saticam.sirkete inanan buyursun alsin hayrini görsün..

Sayfa 362/639 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •