Sayfa 158/289 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
Arama sonucu : 2312 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet - II

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    gece vakti açılışta belki input veya output bir gap oluşabilir fakat tahminim yok ve şuan açık bir FX pozisyonumda yok, tek fikrim hafta içerisinde brent tartışmalarının dahada alevleneceği ve doların değer kaybedeceği bir haftaya gireceğimiz.

Türkiye bence piyasası hakkında endişelenecek ilk ülkelerden son ülkelere geçti.
    Faiz kirk olacakmi mertim

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tahminime göre aniden malı bırakıp kaçacak birileri, alanın elinde kalacak sanki
    isim veremiyorum ama derinliğe bakarsanız yine o meşhur kurumlar iş başında, aldıkları lotlarda ortada.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tahminime göre aniden malı bırakıp kaçacak birileri, alanın elinde kalacak sanki
    Fatihin eline mi birakacaklar😀😀😀

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Faiz kirk olacakmi mertim
    kırkını bilmem ama 30'a dair iddiamı en az olacak şekilde yineliyorum, böyle bir salgın olmasaydı yine dış dinamiklerle şekillenen iç dinamikler en kötü sonbahara kadar kredilerde bir talep patlamasına yol açacak ve repolarda fırlamaya sebep olacaktı.

Şuan bir salgın krizi var ve profesörlerin söylemlerine göre aralıktan önce bir çözüm bulunamayacağı hatta bu süredende uzayabileceği çok bariz ve ortada. Amerika nekadar sınırsız dolar basıyom desede 0 faiz desede şuanda hiçbir dünya ülkesi bankası amerikanın salacağı sınırsız dolar ve tahvile göre pozisyon almaz, çünkü bugune kadar amerikanın nekadar dolar bastığı belli değilki üzerine ne basmışta ona göre hareket edilecek veyahut amerika'nın bel kemiği olan dünya piyasasını belirleyen amerikan şirketlerin şuan kaçının önümüzdeki aylarda ne duruma geleceği belli değilki amerikan tahvillere göre pozisyon alınsın ? her ülkenin merkez bankası bu süreçte izole çalışacak ve kendi iç talebine göre faizini oluşturacak,

Artık zaten ağırlıklı olarak tıbbi malzemelerin ithal ve ihraç edildiği bir dünya lojistiği mevcut ve bunlarda bile bir para geçmiyor devletler birbirine hediye ediyor. Buda bunun en büyük kanıtıdır.

Hükümetin şuankinin 2 katı batık kredilerle uğraşabilecek ve buna istinaden paradan bir sıfır daha atacak gücü kalmadı.

Bi şekilde gaydelenecek ve halkı oyalayarak kredi vermeme yoluna gidecek, bununda tek yolu politika faizini arttırmaktan geçiyor.

Tahviller ve politika faizlerinin negatif ayrıştığı enteresan bir döneme girebiliriz

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fatihin eline mi birakacaklar������
    Sanmam
    O çok seri hareket ediyor.
    Satar kaçar

Bu arada en iyisi malda kalmamak.
    Becerebiliyorsan sabah al yarım saat sonra sat
    Olmadı
    stop loss koy uygula.
    Böyle böyle devam.
    Tabi becerebilene.

Olan fonlarda olanlara olur.
    Ne oluyoruz diyemeden o fonlar elde patlar.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aslında işe yarayacak bir iki hisse belirleyip azar azar biriktirmekte iyi olur.
    Temettü ve bedelsiz verenlerden.
    Dax endeksinde lutfansa havayoluna bakın düşebileceği en dip seviyede kosmetse salı günü alıyorum kenarda dursun

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Neyse boşverin ekmeği falan.
    Şimdi hangi hisseleri biriktirelim onu düşünme vakti.Hafta sonu ödevi oldu bu iş.
    Temettüsü olsun
    Bedelsiz versin
    Batmasın
    Selden depremden etkilenmesin.

Aklıma çimento ve demir çelik geliyor.
    Ben bugün Tav Havacılık ekledim portföye 2019 adet

Sayfa 158/289 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız