Elinde kağıt olmayan herkesin hedefi ya 70 bindir ya 60 bin...piyasa 82 lerden döndü artık....gelir mi tekra bilemem ama gelirse güçlü destek yapacağı kesin...vaka sayılarında artık en kötüler görüldü ABD ve TR hariç... Avrupa stabilize olmaya başladı...
2. dalga dedikleri şey bu fiyatların içinde değil tabi siz 2. dalga için bu fiyatlamaları yapıyorsanız öngörülerinizi belirtin bizde faydalanalım...
Eğer ekonomik göstergelerdeki muhtemel bozulmaları hesaba katıyorsanız onların hepsi Bist fiyatlarının içinde fiyatlanıdı...Endeks 45 bin puan düştü... şaka değil 45 bin puan....
Mert bey siz %30 faiz bekleyen bir insansınız (olması gereken) ama imkansız artık o devir bitti, boşuna beklersiniz.
Borsada dip ve zirve vardır 120 bin 2 kere geçilmiş bir zirvedir, 80 binler ise güçlü direnç...Bu virüs olmasaydı şuan borsa 140 bindi minimum 160-180 hedefi vardı.
Ben size demiyorum bu seviyeden asla düşmez ya da hedef 120 bin....ama şuanki durumda paranın tek kazanılacağı yer Borsa Istanbuldur, ya da dünya borsalarıdır....
264 ten Doco vardı geçen hafta şimdi 382 lira
25 liradan Pegasus vardı şimdi 51 lira
7 liradan Garan 8.60
Yabancılar her fırsatta borsadan çıkıyor doğru ama 120 bine giderken de yabancılar yoktu...
Bu para elinde sonunda gelişmekte olan ülkelere gelecek, kimse 1 milyon doları bankaya koyup 990 bin dolar almak istemez 1 sene sonra...
Bu günler geçici, yeterki öngörülebilir bir zaman olsun..
Siz sanıyorum mevduatçı olduğunuz için borsanın göçmesini faizin ve doların çıkmasını hayal ediyorsunuz...
Hayal işte....
Yer İmleri