Sayfa 556/1002 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Vatandaşın cebinde para yoksa yada nakiti yoksa nasıl olacak bu iş... Onudamı polis karşılayacak. Nasıl bir kafa yapınız var sizin yaa...
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yardım istenecek böyle zamanda ayıp değil ayrıca nereden olumlu gördüğümü çıkarttınız arkadaşa yardımcı olmak için 155 i arayın dedim? Dalkavuk filan ne alaka?

2. Seni engelliyorum dostum bu şekilde troll tipleri komple engelliyorum oku okuman yoksa da alıntı yapma kes sesini.

Borsa forumunda yıllardır takılan adamın bez parası var mı yok mu diye düşünmedim doğal olarak, başka ortamda olsa onu da düşünürdük saçma sapan yazılarla uğraşıyoruz. Ben 1 kişiye yazdım sanki herkese yazmışım gibi cevap geliyor.

.
     Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Vatandaşın cebinde para yoksa yada nakiti yoksa nasıl olacak bu iş... Onudamı polis karşılayacak. Nasıl bir kafa yapınız var sizin yaa...

O taggi kim açtıysa hapse kim desteklediysenbşr gün nezaret ziyaretine olabilir unutmayın bu ülke muz cumhuriyeti kanunları ile yönetiliyor

4.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Abi abartmayın savaş yok.. çıkınca sniper beklemiyor.. arayın 155 i bıraksınlar sizi..
    Doğru dostum... 155 i arayacağım... Bana sıra gelecekte... Polis abimiz marketi açtıracakta... Siparişimi alacakta... Bi de sadece ben varım zaten. Başka kimsenin ihtiyacı yok... Dimi yani...

Yakında polisler de kafayı yiyecek....

Köpeğimi gezdirip evime döndüm.
    Baldız galiba Coronaya yakalanmış,ona ilaç vs gönderdim,3 gün evde kalıcak gerekirse hastahaneye gidecek.(112 böyle tavsiye etmiş)

Neyse arkamdan laf eden olmuş,Şunu inanın eğer siyasete girseydim bu sayfalarda yazmazdım.
    Geçmişini bilmediğiniz kişi hakkında,sadece sanal ortamda yazılanlardan çıkarımda bulunmayın.
    Bu ülke 1938 yılından beri yanlış yönetiliyor.
    1980 ihtilali ile tüm solcuları yok ettiler,kalanlar ise sessiz azınlık.

Herkese iyi geceler evde kal Türkiye hayat eve sığar

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Seni engelliyorum dostum bu şekilde troll tipleri komple engelliyorum oku okuman yoksa da alıntı yapma kes sesini.

Borsa forumunda yıllardır takılan adamın bez parası var mı yok mu diye düşünmedim doğal olarak, başka ortamda olsa onu da düşünürdük saçma sapan yazılarla uğraşıyoruz. Ben 1 kişiye yazdım sanki herkese yazmışım gibi cevap geliyor.

.
    Engelle kardeşim... Her şeye bir cevabınız var.. İşinize gelmeyince hemen troll... Gerçekleri görün biraz...
    Bu forumdakileri düşünme zaten... Normal vatandaşı düşün...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Köpeğimi gezdirip evime döndüm.
    Baldız galiba Coronaya yakalanmış,ona ilaç vs gönderdim,3 gün evde kalıcak gerekirse hastahaneye gidecek.(112 böyle tavsiye etmiş)

Neyse arkamdan laf eden olmuş,Şunu inanın eğer siyasete girseydim bu sayfalarda yazmazdım.
    Geçmişini bilmediğiniz kişi hakkında,sadece sanal ortamda yazılanlardan çıkarımda bulunmayın.
    Bu ülke 1938 yılından beri yanlış yönetiliyor.
    1980 ihtilali ile tüm solcuları yok ettiler,kalanlar ise sessiz azınlık.
    Birileri senle uğraşmaya takmış
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Sayfa 556/1002 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •