Sayfa 162/289 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 2312 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet - II

1.  Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    ayne öyle çok sert çıkışlar sert inişleri de oluyor ve inerken hisse kitlenip kalırsın kazandığınıda eriitir
    sonra hırsla kazanmaya çalışırken bir hata bir hata derken hayata küstürür borsa
    uzun vadeli düşünmeyen için borsa tehlikelidir heleki bizim bist çok sert hareketler yapılıyo ve çogunluk yabancıların elindeyse onlar profosyonel oyunculardır dikkatli olmak gerek
    şuanki bist coşkusunu defalarca yaşadım ama neticede kaybeden küçük yatırımcı olur her zaman
    fatih kardeşim gerçekten iyi niyatlisin ama pegasus kasasına para girmediği ucakların yattığı şu dönemde tavan tavan gidiyorsa 2 kere düşün bak thy tavan olmuyo neden ?
    kısacası borsa tecrübesizler için uzun vade öneriyorum bunuda daha önce işlem hacmim az demiştin ordan çıkarımla tahmin ediyorum işlemini
    yanlış anlama kardeşim beni ama ben geçimini sadece borsayla yapan biri olarak burda bilirler beni gerçekten bu tecrübeyi 10 yıl sonunda ancak kazandım herkese borsa hisse yatırımını uzun vade öneririm kendim uygulamasam da

ULAŞTIRMA BORÇ KAR ARTIŞI ÖZSERMAYE ARTIŞI

THY 20,339,000,000 12% 30.41
    PEGASUS 2,787,319,356 162% 42.34
    CLEBI 520,737,024 -5% 51.72
    TAVHL 351,710,000 62% 40.24

Pegasusun neden çıktığını anlarsınız...

2. Size yeni ve güncel alım listemi paylaşıyorum ilgisi olan deneyebilir küçük alımlarla..

1. American Airlines: Dünyanın en büyük havayolu şirketi. 932 uçak sayısı %140 potansiyel kar

2. Delta Airlines:Dünyanın en büyük 2. havayolu şirketi. 878 uçak sayısı %142 potansiyel kar (borsa başlangıç seviyesi 25 dolarlarda şuan 12.51 dolardan işlem görüyor)

3. United Airlines: En yüksek 3. hacim yapılan hisse. Potansiyel kar %210

4. Citigroup potansiyel kar %67

5. Wells Fargo %63

ama eğer ben 5 sene de olsa beklerim ama değsin beklediğime derseniz süpriz Carinaval Cooperation'a bakın derim..

hem dolar bazında getiri hem de dünyanın en büyük güvenilir şirketleri karar sizin

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Size yeni ve güncel alım listemi paylaşıyorum ilgisi olan deneyebilir küçük alımlarla..

1. American Airlines: Dünyanın en büyük havayolu şirketi. 932 uçak sayısı %140 potansiyel kar

2. Delta Airlines:Dünyanın en büyük 2. havayolu şirketi. 878 uçak sayısı %142 potansiyel kar (borsa başlangıç seviyesi 25 dolarlarda şuan 12.51 dolardan işlem görüyor)

3. United Airlines: En yüksek 3. hacim yapılan hisse. Potansiyel kar %210

4. Citigroup potansiyel kar %67

5. Wells Fargo %63

ama eğer ben 5 sene de olsa beklerim ama değsin beklediğime derseniz süpriz Carinaval Cooperation'a bakın derim..

hem dolar bazında getiri hem de dünyanın en büyük güvenilir şirketleri karar sizin
    hekts için ne dersin bizim yerli malı için yurdun malı hisse ?

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    uzun vadeli için giriş zamanı mıdır sizce daha vakit gelmediyse hangi hisseler kovalanmalıdır?
    batman abi sadece hektas uzun vade alıyorum ben soranlarada onu öneriyorum başkada bilmem
    krizlerede dayanıklı hisse

Agalar evinde soyle birsey kullanan var mi
    Tavsiye edermisiniz

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    batman abi sadece*******************alıyorum ************************* başkada bilmem
    krizlerede dayanıklı hisse
    Öneri yok öneri.
    Yassak...
    Zenciler hortumla kovalar valla.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku

Agalar evinde soyle birsey kullanan var mi
    Tavsiye edermisiniz
    Kullananları tanıyorum çok memnunlar
    Kur git diyorlar.
    Acayip toz topluyormuş.
    Ama çeşidi çok, düzgününü bulmak lazım.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kullananları tanıyorum çok memnunlar
    Kur git diyorlar.
    Acayip toz topluyormuş.
    Ama çeşidi çok, düzgününü bulmak lazım.