Sayfa 588/1002 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    pekala 100 birim dijital paraya anlaşma yaptın...

imzayı attın adam sana atana kadar 100 birim para %20 aşağıda olmayacak nerden bilicen...

dijital paralar orspu karı gibi anlık kıçı başı oynuyor...
    Yok adamın fazla zıpladığı konusunda hemfikiriz.
    Sistemi normal para ile kuracağız.
    Daha sonra sistem çökerse yine bangadan altın, gümüş takasına çeviririz işi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    son dönemde halkın temel konulardaki yetenekleri azaldı..aşırı bir telaş var hayatlarımızda.. koşuşturmaca.. veya durmadan yatma..tembellik..ter dökmeme..masa başı işler.. vb..

domates almalıyım.. ucuz olmalı..
    et almalıyım..ucuz olmalı..
    ekmek almalıyım..ucuz olmalı..
    yemek yapmak zor.. pizza söyleyelim.. yemek sepeti.. döner alalım.. vb..

gibi..liste uzar gider.. un fiyatlarını düşünmez.. fırının harcadığı elektrik vb enerjiyi, çalıştırdığı işçinin asgari ücretini düşünmez.. veya domates yetiştiricisinin hayatın olağan akışındaki diğer harcamaları son sürat artarken gelir elde ettiği domatesin sürekli ucuzlatılmaya çalışılmasının haksızlığını sorgulamaz.. dunyada herkes "onun" isteklerini UCUZA karşılamak için seferber olmalı..

böyle bir dünya yok.. geçici bir süre olabilir.. illüzyon sürebilir bir müddet.. ama sona erecektir.. ya herkes memleketine dönüp bahçesinde temel ihtiyaçlarını karşılayacak, basit bir hayat stiline dönecek ya da temel ihtiyaçlar (ekmek vb) pahalılanacak.. gıda üzerinden yapay olarak baskılanan bir enflasyon rakamının sürdürülebilirliği yok.. ucuza yaptırmak için baskılarsan aldığın ürün (ekmek, domates vb) kalitesiz olacaktır.. veya hormonlu..

ben en son ne zaman fırından veya marketten ekmek aldığımı hatırlamıyorum.. kendim yapıyorum.. haftada bir kez.. 1 kilo un.. soğut, dilimle, buzdolabına at.. zaten az tüketmek gerekiyor.. üstelik terapi gibi o ekmeği yapmak..dinlendirici.. müziği aç..başla..balığı da kendim temizlerim mesela.. dinlendirici.. temellerden çok kopmamak lazım..
    Müthiş bir yazı. tebrikler. kendi ekmeğini artizanal yaparken, bir gözüyle de seans izleyen bir borsacı olarak aynen katılıyorum.

Yukarda yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Wonderwoman Yazıyı Oku
    Dag kekigi etkili bi antioksidandır ,fazlası göte pamuk tıkatır bilginiz olsun [emoji846]
    Amcam çok sağol...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    son dönemde halkın temel konulardaki yetenekleri azaldı..aşırı bir telaş var hayatlarımızda.. koşuşturmaca.. veya durmadan yatma..tembellik..ter dökmeme..masa başı işler.. vb..

domates almalıyım.. ucuz olmalı..
    et almalıyım..ucuz olmalı..
    ekmek almalıyım..ucuz olmalı..
    yemek yapmak zor.. pizza söyleyelim.. yemek sepeti.. döner alalım.. vb..

gibi..liste uzar gider.. un fiyatlarını düşünmez.. fırının harcadığı elektrik vb enerjiyi, çalıştırdığı işçinin asgari ücretini düşünmez.. veya domates yetiştiricisinin hayatın olağan akışındaki diğer harcamaları son sürat artarken gelir elde ettiği domatesin sürekli ucuzlatılmaya çalışılmasının haksızlığını sorgulamaz.. dunyada herkes "onun" isteklerini UCUZA karşılamak için seferber olmalı..

böyle bir dünya yok.. geçici bir süre olabilir.. illüzyon sürebilir bir müddet.. ama sona erecektir.. ya herkes memleketine dönüp bahçesinde temel ihtiyaçlarını karşılayacak, basit bir hayat stiline dönecek ya da temel ihtiyaçlar (ekmek vb) pahalılanacak.. gıda üzerinden yapay olarak baskılanan bir enflasyon rakamının sürdürülebilirliği yok.. ucuza yaptırmak için baskılarsan aldığın ürün (ekmek, domates vb) kalitesiz olacaktır.. veya hormonlu..

ben en son ne zaman fırından veya marketten ekmek aldığımı hatırlamıyorum.. kendim yapıyorum.. haftada bir kez.. 1 kilo un.. soğut, dilimle, buzdolabına at.. zaten az tüketmek gerekiyor.. üstelik terapi gibi o ekmeği yapmak..dinlendirici.. müziği aç..başla..balığı da kendim temizlerim mesela.. dinlendirici.. temellerden çok kopmamak lazım..
    O işin çözümü de basit.
    Doları yapcan 50 lira,
    etin kilosu 200,
    patetiz 15,
    sogan 20,
    tomatız 25,
    Dolayısıylan herkez balkonda domatiz, salonda da dana yetşitirmeye başlıcak.
    Veya köye dönüp tarım hayvancılık yapacak,
    ss veya ss

Armege dona şehirde yakalanırsan,
    o dona arma yapabilirler.
    Biz bize yetmeliyiz.
    3 sene kılçıksız.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Az önce haber geldi

ABD de durum kötüleşiyormuş

Yarım Mİlyon insanı geçmiş

Corona olan
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    https://cdn2.imgbu.com/4818BDF3-7F5F...f3b65cc5a6.jpg

Kadikoy'un son hali imiş.

Bir tane ağaç gözükmüyor.

Bir tane Türk kültürünü, mimarisini yansıtan bina yok.

Ruhsuzluk nirvana yapmış.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    otobüs durakları,az ileride moda yolunun başındaki iş bakasında ilk hesabım 88- 89 yılları ,iskelenin yanında çok zargana tuttum,iride çıkar,

eskidende yeşillik yoktu,ilk aiwa volkmen almıştım isminihatırlyamadım handan,eskiden ahşap bina çoktu,olsun yinede buram buram istanbul

yaww
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Big short demişti dersiniz

Bu corona olayı 2 gün sokağa çıkma ile giderilmez .

Çok yakında genel bir sokağa çıkma gelir

Eğer onla da durmaz ise tüm ülke de sokağa çıkma gelir

Bu iş 1/2 haftada da bitecek gibi durmuyor bence

Mala girerken çoşkuya kapılmayın

Bir malın ederini düşün

Bu fk lar eski sistem de geçerli idi

Benden demesi

Enkazın boyutu bilinmiyor şuan

8. Bu Rize nasıl bu kadar yoğun corona oldu anlamadım .

Büyük şehirlerden sonra en fazla orada var

Sayfa 588/1002 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •