Sayfa 587/1002 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ekmek dağıtımı biraz sıkıntılı ama oluyor

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Yasak 23.30 da duyurulup 24:00 de uygulansaydı,şu dakikadan itibaren hiç bir işyeri açamaz,ekmek ve temel ihtiyaçlar karsilanacak herkes evine denseydi daha az bulaşırdı bence virüs.Polisler tüm ihtiyaçlar karşılanacaktır evlerinize diyebilirdi.Tabi organizasyon güçlü olmalı.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

2.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Yasak 23.30 da duyurulup 24:00 de uygulansaydı,şu dakikadan itibaren hiç bir işyeri açamaz,ekmek ve temel ihtiyaçlar karsilanacak herkes evine denseydi daha az bulaşırdı bence virüs.Polisler tüm ihtiyaçlar karşılanacaktır evlerinize diyebilirdi.Tabi organizasyon güçlü olmalı.
    Evet aynen öyle yapmaları lazımdı

Bizim kuzenin apartmanındaki fırında da 5 tl den satmışlar ekmeği

krizi fırsata çevirmişler adamlar

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Evet aynen öyle yapmaları lazımdı

Bizim kuzenin apartmanındaki fırında da 5 tl den satmışlar ekmeği

krizi fırsata çevirmişler adamlar
    https://www.ensonhaber.com/ekmegi-5-...a-kesildi.html

4. bunlarda neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum...

"Tapu işlemleri Blockchain teknolojisiyle yapılabilir" önerisi -AA

"Tapu işlemleri Blockchain teknolojisiyle yapılabilir" önerisi

- Blockchain Türkiye Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek: - "Dijital paranızı gönderip tapu kaydını da Blockchain üzerinden aldığınızda, kimsenin birbirini görmesine gerek kalmaksızın yüzde 100 güvenli bir şekilde tapu işlemleri gerçekleştirilebilir" - Next Proptech Fonu Kurucusu Bekir Yener Yıldırım: - "Her metrekarenin karşılığında gelen kripto paraların ticareti de yapılabilir. Yatırım yaptığınız bir mülkün tamamını satmak yerine 5-10 metrekaresini satayım diyebileceksiniz"

son dönemde halkın temel konulardaki yetenekleri azaldı..aşırı bir telaş var hayatlarımızda.. koşuşturmaca.. veya durmadan yatma..tembellik..ter dökmeme..masa başı işler.. vb..

domates almalıyım.. ucuz olmalı..
    et almalıyım..ucuz olmalı..
    ekmek almalıyım..ucuz olmalı..
    yemek yapmak zor.. pizza söyleyelim.. yemek sepeti.. döner alalım.. vb..

gibi..liste uzar gider.. un fiyatlarını düşünmez.. fırının harcadığı elektrik vb enerjiyi, çalıştırdığı işçinin asgari ücretini düşünmez.. veya domates yetiştiricisinin hayatın olağan akışındaki diğer harcamaları son sürat artarken gelir elde ettiği domatesin sürekli ucuzlatılmaya çalışılmasının haksızlığını sorgulamaz.. dunyada herkes "onun" isteklerini UCUZA karşılamak için seferber olmalı..

böyle bir dünya yok.. geçici bir süre olabilir.. illüzyon sürebilir bir müddet.. ama sona erecektir.. ya herkes memleketine dönüp bahçesinde temel ihtiyaçlarını karşılayacak, basit bir hayat stiline dönecek ya da temel ihtiyaçlar (ekmek vb) pahalılanacak.. gıda üzerinden yapay olarak baskılanan bir enflasyon rakamının sürdürülebilirliği yok.. ucuza yaptırmak için baskılarsan aldığın ürün (ekmek, domates vb) kalitesiz olacaktır.. veya hormonlu..

ben en son ne zaman fırından veya marketten ekmek aldığımı hatırlamıyorum.. kendim yapıyorum.. haftada bir kez.. 1 kilo un.. soğut, dilimle, buzdolabına at.. zaten az tüketmek gerekiyor.. üstelik terapi gibi o ekmeği yapmak..dinlendirici.. müziği aç..başla..balığı da kendim temizlerim mesela.. dinlendirici.. temellerden çok kopmamak lazım..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    bunlarda neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum...

"Tapu işlemleri Blockchain teknolojisiyle yapılabilir" önerisi -AA

"Tapu işlemleri Blockchain teknolojisiyle yapılabilir" önerisi

- Blockchain Türkiye Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek: - "Dijital paranızı gönderip tapu kaydını da Blockchain üzerinden aldığınızda, kimsenin birbirini görmesine gerek kalmaksızın yüzde 100 güvenli bir şekilde tapu işlemleri gerçekleştirilebilir" - Next Proptech Fonu Kurucusu Bekir Yener Yıldırım: - "Her metrekarenin karşılığında gelen kripto paraların ticareti de yapılabilir. Yatırım yaptığınız bir mülkün tamamını satmak yerine 5-10 metrekaresini satayım diyebileceksiniz"
    Mantığı doğru, lakin 3 adım öteye zıplamış.
    Noter satışlarında para takası yerine hesap takası işlemi yapılmalı.
    Bankalarda böyle bir sistem kurulur.
    satış hesap nolara belirtilen rakamların transferi ile geçerlilik kazanır.
    Alıcı ve satıcı hesaplarındaki para bir veya 2 gün bloke olur.
    Bu sayede al gülüm vergülüm esnasında sorun yaşanmaz.

İkinci kısıma gelirsek,
    Konut kredisi, metrokare üzerinden verilir.
    adam her taksit 1 metro karesine sahip olur evin.
    Diyelimki ödeyen patladı.
    kaç metro karesine sahip?
    % 20 sine.
    ev satılır icradan,
    adama % 20 si ödenir.
    %80 bankaya kalır.

Başgan olduğumda böle bir sistem kuracağım. O zamana kadar bekliceniz artık.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ne diyordu değirmenci dayı.
    Bu nasıl çark ulan.
    Buğday bizim, ezilen biziz.
    Un olan biz, aç kalan biziz.
    Kim ulan bu doymak bilmeyen ********.

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Mantığı doğru, lakin 3 adım öteye zıplamış.
    Noter satışlarında para takası yerine hesap takası işlemi yapılmalı.
    Bankalarda böyle bir sistem kurulur.
    satış hesap nolara belirtilen rakamların transferi ile geçerlilik kazanır.
    Alıcı ve satıcı hesaplarındaki para bir veya 2 gün bloke olur.
    Bu sayede al gülüm vergülüm esnasında sorun yaşanmaz.

İkinci kısıma gelirsek,
    Konut kredisi, metrokare üzerinden verilir.
    adam her taksit 1 metro karesine sahip olur evin.
    Diyelimki ödeyen patladı.
    kaç metro karesine sahip?
    % 20 sine.
    ev satılır icradan,
    adama % 20 si ödenir.
    %80 bankaya kalır.

Başgan olduğumda böle bir sistem kuracağım. O zamana kadar bekliceniz artık.
    pekala 100 birim dijital paraya anlaşma yaptın...

imzayı attın adam sana atana kadar 100 birim para %20 aşağıda olmayacak nerden bilicen...

dijital paralar orspu karı gibi anlık kıçı başı oynuyor...

Sayfa 587/1002 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •