Borsada hisse almazsan aç mı kalacaksın..,hem rızkı veren Allah değil mi? Gönlün mutmain değilse hiç bulaşma..yoksa kumar zevkini mi tatmin ediyorsun borsada...bir sürü insan kumar haram der, uzak duruyorum der...ama borsaya kumar oynar gibi işlem yapar.
İnandığın gibi yaşa, yaşadığın gibi inanma
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
saçma yazıların olmasa umurumuzda olmazsın.. ama saçmalıkların artık kabak tadı verdi.. burada sadece sen long değilsin.. ama herkes temkinli..sonuçta borsa burası ne olacağı belli olmaz.. ama sen eminmiş gibi konuşuyorsun sonra sadece 2 kontrat long poz açıp aslında pozuna inanmadığını göstermiş oluyorsun..
Son düzenleme : discretus; 12-04-2020 saat: 21:21.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
içindesiniz bir kere bulaşınca kolay kolay vaz geçilemediğini bilenlerdensiniz
tanıştığım güne lanet olsun
çok daha kaliteli bir ömür tüketebilirdim
hayatıma zerre miktar katkısı yok
ömrümü götürdü
birde üstelik ahirette o boşa harcadığım ömrün hesabını verecem verebilirsem.
Ben borsa ve viop kumar demiyorum, haram da demiyorum...öyle olduğunu düşünmüyorum...diyorum ki, önemli olan senin nasıl hareket ettiğin...mesela çoğusu helal ticaret yapıyorum diyerek emlak işi yapıyor, dibine kadar haram...Adam yıllık %10 faize haram diyor...arsa alıp satıyor %50 kazanıyor, buna ticaret diyor..kimi kandırıyor, tabii ki kendini ve saf müslümanı...yoksa, Allah ı kandırması mümkün değil.
Bu arada, hem zamanını, hem paranı heba etmişsin...biran önce bırak bu işleri...belki de yanlış olduğunu düşündüğün, ve kalbin de razı olmadığı İçin kazanamıyorsun..
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yine başladı yatsı sonrası okumalar...dine sonradan sokulan uydurma şeyler bidat dır...bu tür sonradan bir şeyler uydurmaya gerek yok...siyasal islam, radikallerin camileri kapattılar eleştirilerinden korkuyor(geç bile alınmış doğru karar)...yoksa bu hareketlerin kimseye faydası yok.,,herkes evinde duasını yapar...merkezi sistemden, hoparlörden yayın yapmaya gerek yok.
Yer İmleri