Xu100 98.500 uzeri kalamaz ise 91.000 lere kadar bir cekilme olabilir. Ama piyasa yapici cok kurnaz yön konusu her an tersine de dönebilir. İlginç bir hafta olacak.
Xu100 98.500 uzeri kalamaz ise 91.000 lere kadar bir cekilme olabilir. Ama piyasa yapici cok kurnaz yön konusu her an tersine de dönebilir. İlginç bir hafta olacak.
Ben borsa ve viop kumar demiyorum, haram da demiyorum...öyle olduğunu düşünmüyorum...diyorum ki, önemli olan senin nasıl hareket ettiğin...mesela çoğusu helal ticaret yapıyorum diyerek emlak işi yapıyor, dibine kadar haram...Adam yıllık %10 faize haram diyor...arsa alıp satıyor %50 kazanıyor, buna ticaret diyor..kimi kandırıyor, tabii ki kendini ve saf müslümanı...yoksa, Allah ı kandırması mümkün değil.
Bu arada, hem zamanını, hem paranı heba etmişsin...biran önce bırak bu işleri...belki de yanlış olduğunu düşündüğün, ve kalbin de razı olmadığı İçin kazanamıyorsun..
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Başkalarının ne yaptığı (hacı hoca takımının yani) beni ilgilendimiyor
müslümanca düşünüp müslümanca yaşamaya çaba sarf ediyorum, nefsimi yenebildiğim kadar
birde ahirette yaşadığım günahların hesabını allaha verirken bari buradan gelip yakama yapışılmasın
melek değilim bi dünya günahım vardır
tövbe kapısı açık.
Şu ülkenin % 30'u müslüman olsa, başımıza nur yağardı.
Oran % 1'in altına düşerse başımıza ne yağacağını siz tahmin edin.
Yağmak deyince aklıma geldi.
Bu virüz dünyaya havadan mı yayıldı?
o oyunda uçaklar vardı,
Acaba başımıza coronalı lağım mı yağdı gökten?
Yoksa %1'in altına mı düştük?
Bu gök, o gök sayılır mı, o da ayrı bir konu.?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Müslümanlar çok kötü sınav verdi...bu nedenle siyasal islamın batması haktır...ama konuşurken, bir arkadaşın dediği gibi, müslümanla İslamiyeti ayırmak lazım...kabahat İslamiyette değil, müslümanı istediğin kadar eleştir...en çok da ben eleştiriyorum zaten, müslüman olmama rağmen...ama bu İslamiyete hakaret etme hakkı vermez.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri