Sayfa 663/1002 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: Viop - XVI

saçma yazıların olmasa umurumuzda olmazsın.. ama saçmalıkların artık kabak tadı verdi.. burada sadece sen long değilsin.. ama herkes temkinli..sonuçta borsa burası ne olacağı belli olmaz.. ama sen eminmiş gibi konuşuyorsun sonra sadece 2 kontrat long poz açıp aslında pozuna inanmadığını göstermiş oluyorsun..
    Son düzenleme : discretus; 12-04-2020 saat: 21:21.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Sercan bey, malum hep yükselecek diyorsunuz. Düşerken de düşüyor düşecek deseniz bu kadar tepki olmayabilir. Bir de yükselecek derken mümkünse bir grafik ya da beklentinizi destekler bir veri paylaşabilir misiniz
     Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Kasıtlı olarak ceza aldırıp koca hafta çöküş goygoyu yapacaklar o yüzden bu sataşmalar..

3. Hahah troll denince bir partiyle özdeşleşmiş, haklı taraflar yok değil bunun düşülmesinde)) benim kastettigim internet trollugu. Cok daha eskilere dayanıyor.
    Şuradaki tanım açıklayıcı olur;

troll: https://eksisozluk.com/entry/2710213
    bang bang you shot me down..

Sercan bence bir sosyalistten de fazlasi. Komumist olabilir. Solcu oldugundan eminim. Bir sagci adam profili hic yok.

5.  Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    Sercan bey, malum hep yükselecek diyorsunuz. Düşerken de düşüyor düşecek deseniz bu kadar tepki olmayabilir. Bir de yükselecek derken mümkünse bir grafik ya da beklentinizi destekler bir veri paylaşabilir misiniz
    Huwai için kullanabileceğim bir resim sitesi varsa düşüş başlayıp trend teyidi olunca tabiki paylaşırım..

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Borsada hisse almazsan aç mı kalacaksın..,hem rızkı veren Allah değil mi? Gönlün mutmain değilse hiç bulaşma..yoksa kumar zevkini mi tatmin ediyorsun borsada...bir sürü insan kumar haram der, uzak duruyorum der...ama borsaya kumar oynar gibi işlem yapar.

İnandığın gibi yaşa, yaşadığın gibi inanma
    içindesiniz bir kere bulaşınca kolay kolay vaz geçilemediğini bilenlerdensiniz
    tanıştığım güne lanet olsun
    çok daha kaliteli bir ömür tüketebilirdim
    hayatıma zerre miktar katkısı yok
    ömrümü götürdü
    birde üstelik ahirette o boşa harcadığım ömrün hesabını verecem verebilirsem.

7. Şunu da belirteyim...yatırım felsefem yüksek ihtimale para yatır, az ama sürekli kazan felsefesine dayanıyor...kumar ise bunun tam tersi oluyor, riske ettiğin parayı genelde kaybediyorsun, ya tutarsa diyip kazanınca çok kazanmayı hedefliyorsun.

Yani kitapçı kardeş...bugün haram- kumar vs diyen hacı hoca tayfasının %90 ı arsa, emlak işinde kumar oynuyor...eğer tiyo sağlamsa 1 e 3-4 kazanıyor 2-3 senede...bu kazanç da haramdır, hem de faizden çok daha fazla günahtır,,,80 milyonun hakkını yemektir...hem haram, hem kul hakkı, hem kumar.,.ne ararsan var yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Kasıtlı olarak ceza aldırıp koca hafta çöküş goygoyu yapacaklar o yüzden bu sataşmalar..
    Gecen seni 2 gün görmeyince bu sercan nerde özledik diye sordum. dedilerki ceza aldı. umarım ceza alacak kelime kullanmassın.

Sayfa 663/1002 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •