Xu100 98.500 uzeri kalamaz ise 91.000 lere kadar bir cekilme olabilir. Ama piyasa yapici cok kurnaz yön konusu her an tersine de dönebilir. Ýlginç bir hafta olacak.
Xu100 98.500 uzeri kalamaz ise 91.000 lere kadar bir cekilme olabilir. Ama piyasa yapici cok kurnaz yön konusu her an tersine de dönebilir. Ýlginç bir hafta olacak.
Ben borsa ve viop kumar demiyorum, haram da demiyorum...öyle olduðunu düþünmüyorum...diyorum ki, önemli olan senin nasýl hareket ettiðin...mesela çoðusu helal ticaret yapýyorum diyerek emlak iþi yapýyor, dibine kadar haram...Adam yýllýk %10 faize haram diyor...arsa alýp satýyor %50 kazanýyor, buna ticaret diyor..kimi kandýrýyor, tabii ki kendini ve saf müslümaný...yoksa, Allah ý kandýrmasý mümkün deðil.
Bu arada, hem zamanýný, hem paraný heba etmiþsin...biran önce býrak bu iþleri...belki de yanlýþ olduðunu düþündüðün, ve kalbin de razý olmadýðý Ýçin kazanamýyorsun..
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Baþkalarýnýn ne yaptýðý (hacý hoca takýmýnýn yani) beni ilgilendimiyor
müslümanca düþünüp müslümanca yaþamaya çaba sarf ediyorum, nefsimi yenebildiðim kadar
birde ahirette yaþadýðým günahlarýn hesabýný allaha verirken bari buradan gelip yakama yapýþýlmasýn
melek deðilim bi dünya günahým vardýr
tövbe kapýsý açýk.
Þu ülkenin % 30'u müslüman olsa, baþýmýza nur yaðardý.
Oran % 1'in altýna düþerse baþýmýza ne yaðacaðýný siz tahmin edin.
Yaðmak deyince aklýma geldi.
Bu virüz dünyaya havadan mý yayýldý?
o oyunda uçaklar vardý,
Acaba baþýmýza coronalý laðým mý yaðdý gökten?
Yoksa %1'in altýna mý düþtük?
Bu gök, o gök sayýlýr mý, o da ayrý bir konu.?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Müslümanlar çok kötü sýnav verdi...bu nedenle siyasal islamýn batmasý haktýr...ama konuþurken, bir arkadaþýn dediði gibi, müslümanla Ýslamiyeti ayýrmak lazým...kabahat Ýslamiyette deðil, müslümaný istediðin kadar eleþtir...en çok da ben eleþtiriyorum zaten, müslüman olmama raðmen...ama bu Ýslamiyete hakaret etme hakký vermez.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri