Sayfa 723/1002 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    brezılyayaya dıkkat tospık.......sambacılar ıyı gelıo
    Onlar perisan abi de alt yapi yok test yok. Baskan iplemiyor zaten. 210 milyonluk ulke 63 bin test yapmis, 23 bin vaka bulmus. Adam gibi test yapsalar kafaya oynarlar o nufusla.

2.  Alıntı Originally Posted by PISKOPAN Yazıyı Oku
    banka ozkaynaklarinin %10 u %1 e cekildi...swap tl verme...

atiyorum cok kabaca diyorum...bank ozkaynaklari kamu dahil ziraat falan...200 milyar tl ise...

bu kolaylik...20 milyar tl den...2 milyara indirildi...

0 ile 1 arasinda 2 milyar tl fark var...kabaca...
    Yanlis anladimsa lutfen duzeltin % 1 dustugu icin tl deger kazanacak yabancida dolar almak isteyecek ama elinde para yok hisse satacak borsa düsecek tl deger kazanacak dogrumu anladim.Tesekkur ederim

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bak yazdığın yazı bile teeee eski sayfa düştü kim kime dum duma .. [emoji16]
    Bana bazen tüyo geliyor dün kaldığın yerden oku diye bazen son sayfadan devam ediyorum.

Hayatta bir şeyi kaçırmış olma ihtimalin yok, sadece o his yaratılıyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Güncel Haberler
    @HaberRotaniz
    ·
    15d
    Muharrem İnce: Tam bir saray tiyatrosu

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Twitter'da Orkun Gödek paylaşmış:
    13 Nisan günü Londra ve Frankfurt piyasaları Paskalya nedeniyle kapalı olacak. İşlem geçmeyeceğinden likidite de yok denecek kadar az seviye takip edilecek. ABD ise açık. CDS, kur, faiz seviyesi gibi göstergeleri takip edenler için esas belirleyici gün 14 Nisan Salı olmalı.

Mantıksız değil, eğer dediği gibi olursa bist yarın bir nebze daha sakin kalabilir.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Mevcut yogun vakali ulkeler disinda yuksek vaka bildirecek ulke kalmadi. Abd yavaslasa yeter zaten. Gunluk +30 bin vaka geliyor oradan. Test yapip bulacak ulke kalmadi baska. Hindistan, Pakistan vs
    Güney amerika?
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,219
    Blog Entries
    1
    Direk para gelmese bile abd nin bastığı para bir şekilde bize de gelecektir .... sıfır araba başka diyebilirsiniz ama mutlaka 2.el dolarlar buraya elbet gelecek.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by oyuncu7276 Yazıyı Oku
    Arkadaslar beyin fırtınası yapalim.. Eğer Pazarda domatesin miktarı azalırsa fiyatı artmaz mı ??o zaman TL yabancı tarafından zor bulunacak sa TL'nin değerinin daha fazla artması gerekmez mi?? Buradan bakarsak doların düşmesi Türk Lirası artması gerekir Bu da piyasalara olumlu yansır...Hayirlisi olsun...
    Aynen böyle düşün...
    Yabancı falanda var işin içinde domatesleri satarken Rusya’yı falanda kat hesaba...
    Duhul 12-13 ay öncesi gibi...

Sayfa 723/1002 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •