Sayfa 828/1002 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Viop - XVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    açılışa kadar rakamlar burada kalırsa +1.000/1.200 açar gibi gibi...

2.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    dow 10 günde 2 kez eksi yaptı 2 sin de de fed hemen müdahele etti dow a eksi yaptırmak abd de yasaklanmış bir kaç gün sert alabilirler.
    sonsuz müdahele edecek nerdese , dow eski zirvesine yaklaştı kurşunları yine kontrolsüz sıkıyor fed
    balon yaratıyor her zamanki gibi sonra 3 yıllık artış 10 günde geri veriliyor
    FED bu kadar para basıp borsa yukseltecegine, kapitalist sistem battı desin. Bundan sonra kominizm var ve borsalar dusmeyecek dedimi is biter.
    Bu mudahaleler borsaların hikaye ve patronların kamu mallarini yediginin bir gostergesi, FED sirket kurtaracagina gitsin bu parayi halka versin zaten ekonomi duzelir.

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Dımbıl laf edeceğine delikanlı gibi isim ver. Korona olmasaydı 150 bin olmayacakmiydi? 90 binden 125 bine giderken nerdeydin? Trendin en basinda yazdim ben yukselis trendi basliyor diye
    gerzeğe bak borsadaki yükselişi bilmiş
    sokaktaki midyeciler bile bildi twiter da 1 milyon kişi yükselişi bildi nenem bile bak ne kadar yükseldi diyor borsa

fed in bu denli çılgın müdahelelriyle borsadaki yükselişi bilmişmiş , bilmeyen var mı

borsada düşüş bilmek önemlidir parayı da bu kazandırır ;) tayyibi 2 ay izne çıkarsınlar bist 130 olur 2 haftada ;)

120 de 155 diye gazlıyordu herkes bunlardan biri de sendin dünya kadar yeni müşteri geldi sor bakalım çıkabilmişler mi maldan

ser kardemir ekgyo full longlarından kaç milyon batırdın onu de hele

4.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    dow 10 günde 2 kez eksi yaptı 2 sin de de fed hemen müdahele etti dow a eksi yaptırmak abd de yasaklanmış bir kaç gün sert alabilirler.
    sonsuz müdahele edecek nerdese , dow eski zirvesine yaklaştı kurşunları yine kontrolsüz sıkıyor fed
    balon yaratıyor her zamanki gibi sonra 3 yıllık artış 10 günde geri veriliyor
    Bak bu arkadaşta ilk defa bu sabah felaket tellahlığı yapmayı bırakmış fede boyun eğmiş.. Hepiniz fed e boyun eğecek yükselişi kabulleneceksiniz bi gün!! İşte o gün herşey terse dönecek!!

5.  Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Niyetleri ciddiyse spotta en azından 102.000 üzeri günlük kapanışlar gerekli,
    Benim bildiğim bu tür çöküşler de ortalamalrına kadar yükselişler normaldir,
    ancak tepki olarak kalır.
    Kalmış şurda 3-5 bin puan bekle gör demek daha iyi.
    Diğer türlü bir ayda verdiğini bir günde alabiliyorlar.
    Haklısınız ben fibo direnç desteklerine bakıyorum.. Ben 106 bini önemsiyorum..

6. borsalarda düşüşü bilen gerçek borsacıdır , yükselecek bildim demek amele batık borsacı işi ;)

7.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    gerzeğe bak borsadaki yükselişi bilmiş
    sokaktaki midyeciler bile bildi twiter da 1 milyon kişi yükselişi bildi nenem bile bak ne kadar yükseldi diyor borsa

fed in bu denli çılgın müdahelelriyle borsadaki yükselişi bilmişmiş , bilmeyen var mı

borsada düşüş bilmek önemlidir parayı da bu kazandırır ;) tayyibi 2 ay izne çıkarsınlar bist 130 olur 2 haftada ;)

120 de 155 diye gazlıyordu herkes bunlardan biri de sendin dünya kadar yeni müşteri geldi sor bakalım çıkabilmişler mi maldan

ser kardemir ekgyo full longlarından kaç milyon batırdın onu de hele
    Bu kadar borsa bilgisiyle milyonu nerede bulacak, baba parasi dayi parasi ile oynuyorsa o baska tabi,

8. Sercannn abi bilirsin sen benim dostumsun

Ama velakin dikkat et derim abi

Bunların niyeti bence hiç iyi niyet değil

Bana göre bunlar malı devredecek adaylar arıyor

Çoşkuya kapılıp miktarı artırırsın sonra uzun vadeli yatırımcı ederler

Trabzon spor
    Pegasus
    Daha eklenecek çok liste var

Ocak söndüre bilirler

Gerçekçi olduğumuz da corona yokken kaç bindi zirve

Öyle kolay para yok dedi dersin
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR