Sayfa 946/1002 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Gördüğüm borsada büyükler 4-5 kurumdan işlem yapıyor, diyelim birisinin adamısın işlem yapan dahi ne olduğunu muhtemelen tam bilmiyordur, bir kurumdan alımlar yaparken 4-5 taneden satım yapıyordur, 100 milyon hacim var diye atıyorum bir milyonluk girenler kabak gibi belli oluyor onlara diye düşünüyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by fibonacci55 Yazıyı Oku
    Vallahi aynısını düşünüyordum ben de. Okudukça kendimi kaptırıyorum, bizi izleyen CIA, mossad gibi takip eden bi pala varmış da devamlı ense kökümde duruyormuş, hangi tuşa basarsam o da tersine işlem açıyormuş gibi hissediyorum :D sonra derin bi nefes alıyorum boşver bunları yön ne tarafaysa sen de oraya git diyorum. Yoksa insan paranoyak olur ve hata üstüne hata yapar. Yöne doğru aç pozunu, -1 altına da stopunu koy. Çayını demle miss
    aynen atla giden trene keyfine bak...

çok izleyince trendenmi atlasam yok çıkıp trende rüzgara karşımı işsesem bir sürü saçma fikir geliyor...

tren gidiyor derdin keyfine bak ben öyle yapıyorum artık...

98.200 önemli bir seviye ise bir soru sorayım?..98.200 görüp 96.800 kapatan bir durumda mı şort riskli..yoksa 98,500 kapatan bir durumda mı şort riskli?..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. Ek 24742

İnsanları kendi hafızanız gibi balık hafızalı sanmayın .

O gün dipte öyle bugün zirvede böyle hep aynı taktik hiç değişmiyorsun

Ben yemiyorum kim yerse yesin .

Geçen sene psikiyatride tedavi oluyorum diyordum bence ara verme devam et ona

5.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    Bist100 ise 85.000 veya maksimum 82.000 lerden tekrar yükselerek testere piyasasına devam eder gibi görünmekte...
    En kötü senaryoda dahi 17.500 den döner dow.. 14.000 beklentimden uzaklaşmış bulunmaktayım en azından ağustos sonuna kadar...bist100 de de 72.000 den uzaklaştım ağustos sonuna kadar o da en kötü senaryoda dahi 78.000 den döner gibi görünmekte...tabi palacan bilir en iyisini...iyi tradeler
    ...(dow da 15.000 altı bist100 de 70.000 altı hedeflerim ağustos sonrasında saklı kalmak kaydı ile...)
    belki yarın bist100 99.400 üstü olup benim 117.300 10/10 cortumu stoplatacak. fakat vobda 121.000 ve dowda 25.200 civarı benim tekrar cort olacağım seviyeler. yukarıdaki grafiğin düzeltme dalgasındaki ilk yükseliş tamamlanmış olacak. eğer düzeltme öyle seyredecek ise de ekim kasıma kadar da görüp göreceği en yüksek seviye olacak(tabi double three=WXY düzeltmeye evrilmezse). şu aşamada cort arama sebebim...iyi tradeler...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

6. Uyduruk işde bile kaç kişi çalışıyor.

>>>>>>>>
    https://www.haberler.com/ankara-da-u...698757-haberi/

ANKARA'da, üçkağıt tezgahıyla vatandaşları dolandıran çete polisin 'joker' operasyonu ile çökertildi. Operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 9'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1 kişiye ise ev hapsi verildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentin farklı yerlerinde üçkağıt tezgahıyla vatandaşları dolandıran çeteyi takibe aldı. Soruşturmayı derinleştiren polis, 5'er kişiden 2 gruba ayrılan şüphelilerin aralarındaki görev dağılımını tespit etti.

Grupların, vatandaşı oyuna yönlendiren iknacı, polisi gözetleyen gözcü, kazanıyormuş gibi gösterilen oyuncu, kağıtları dizen üçkağıtçı ve mağduru, Polise gitme, bunlar zaten mafya. Boş yere başını belaya sokarsın gibi sözlerle uzaklaştıran uğurlayıcıdan oluştuğu tespit edildi. 10 şüpheli, polisin 2 aylık takibi sonucu düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerden 9'u çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 kişi de ev hapsine alındı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Alkol testi gibi basit bir test olması gerekir. Sokakta çevirirler, virüslü isen ceza ödersin atıyorum 10 bin lira. Ama test basit, hızlı, ucuz ve kesin olmalı.

Sağlık ve biyoloji bilgim zayıf, ama virüs semptom göstermeyebilir deniyor, bu kötü oldu. Geçmişte kendisine AIDS bulaşanlar dava açıyorlardı ama bunun kimden nasıl geçtiğinin bulunması çok zor.
    Hızlı test dedikleri kaset test olabilir. Negatif verebilir. Ama hasta pozitif olabilir. Benim enişte üç haftadır yatiyor. Klinik tam Corona ama test negatif. En güvenilir PCR ile yapılandır. Ellerinde o kadar kit yani test yapacak solüsyon mümkün değil bir günde yaptıkları test kadar bile yoktur. Ha deyince bulamazlar bunların ihalesi yılbaşında yapıldı diyelim. Öyle 30 bin günlük yapacak kiti alamayız test fiyatı 10 dolardan aşağı değildir. Süre olarak da o kadar test i cihazla yapılamaz. Akut evrede yakalarsin belki ondada hata vardır akut olmayanlar da hata oranı daha da fazladır. Dünyanın bugün bu durumda olmasınin sebebi de bu ne okadar kit var ne de cihaz tomografi akciğer filmi ile tanı daha çabuk konabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    belki yarın bist100 99.400 üstü olup benim 117.300 10/10 cortumu stoplatacak. fakat vobda 121.000 ve dowda 25.200 civarı benim tekrar cort olacağım seviyeler. yukarıdaki grafiğin düzeltme dalgasındaki ilk yükseliş tamamlanmış olacak. eğer düzeltme öyle seyredecek ise de ekim kasıma kadar da görüp göreceği en yüksek seviye olacak(tabi double three=WXY düzeltmeye evrilmezse). şu aşamada cort arama sebebim...iyi tradeler...
    103600 lara mı geliyor bist acaba

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 946/1002 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •