Sayfa 944/1002 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Borsada alanlar yabancıların satışından çekindiği için gece hangi hisseleri alacaklarına karar veriyorlar, grafikler ise dün olup biteni gösteriyor.

İstatistik modeller yığınlar ve benzer şeyler olursa anlamlı oluyor yoksa yanıltıyor, tek elden yönetilen şeylerin analizi daha zor. Örnek twitterda hangi konu trend topik olur bunu bilemezsin(yani bunu bilecek göstergeler bulmak gerekir) ama bir konu trend topik olunca tersi ve merak uyandırıcı konu birden trend topik oluyor onu biraz twitter takip eden artık görmüş ve anlamıştır..
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. 1 ceyrek bilancolarinda beklentiler ve gelen rakamlari gorunce normalde bugun borsalar kirmizi olmasi lazim ama %3 artidalar . 1 ceyrek bilancolari bu sekilde beklenenden daha kotu geliyorsa 2 ceyrek bilancolari nasil gelicek . cok kotu beklentiye karsilik %1 lik bir iyi gelmesi ile piyasalar %50 cikar ralli yapar herhalde [ endekslerde pozisyonum yok bunuda belirteyim ]
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. hisse bazını geçtim. xu100 grafiği spek kağıdı gibi olmuş.

4.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    Tüm gün bu ekranın başında oturmayınca para kazanmak ne kolaymış...

günlük 10 saat izleyince hipnoz ediyor...

hep bi şeytanlık var diye garip fikirler oluşuyor kafanda...

aha şurdan döncek burdan dönecek kesin burdan çakacaklar...

umrumda değil hiç biri şu anda...
    Vallahi aynısını düşünüyordum ben de. Okudukça kendimi kaptırıyorum, bizi izleyen CIA, mossad gibi takip eden bi pala varmış da devamlı ense kökümde duruyormuş, hangi tuşa basarsam o da tersine işlem açıyormuş gibi hissediyorum :D sonra derin bi nefes alıyorum boşver bunları yön ne tarafaysa sen de oraya git diyorum. Yoksa insan paranoyak olur ve hata üstüne hata yapar. Yöne doğru aç pozunu, -1 altına da stopunu koy. Çayını demle miss

5. Yarın Mehmet Nane 100.000 TL karı geçecek muhtemelen
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yok sen içinden ne geliyor ise onu yap, nasibini de kapatmayayım.

Ben bu filmin heyecanlı olması için eski zirveyi geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir Çinli firma alsa ne diyeceğiz. Tavuk firmasını Brezilyalı alacak dendi ilgilenmedim ama almıştı.

Mehmet Nane alması kafaları karıştırdı.

Namusluymuş Namussuz filmi vardı, Şener Şen'li.

6. Herkes tutturmuş short cuları pataklayacak falan. Belki bu sefer long acanlari dövücekler. Py nin ne yapmak istediği biliyor gibi, yorumlar yorumlar.

7.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Yarın Mehmet Nane 100.000 TL karı geçecek muhtemelen
    Bence emekli olana kadar satmaz, Soylu'nun istifa mektubu gibi oldu adamın alımı. Her şeyden ben sorumluyum eski zirveleri geçirmek üzere tüm mal varlığım ile buradayım mesajı veri.

Ben araya girmek istemem, her şey mümkün bu hissede. BIST30 da kalabilmek için piyasa değeri zaten yüksek olmalıydı, birileri alıyor veya aldırıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Pegasus uçaktaki yolculardan vazgeçmiş.

Borsadaki yolcularla yola devam etme kararı vermiş
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Pegasus trafik verileri gelmis. Mart doluluk oranlari yuzde 88 den yuzde 80 e dusmus 2019 marta gore ama bu onemli degil. Cunku doluluk orani biletlenmis yolcular/toplam koltuk sayisidir

Onemli olan yolcu sayisi. Orada yuzde 44 lul bir dusus var.

Gecen yil mart ayinda 2.4 milyon yolcu iken bu mart ayinda 1.34 milyona gerilemis. Yani 1 milyon yolcu kaybetmis

Nisanda zaten bos.

Mayisda 15 ine kadar bos.

Ortalama 2.5 aylik surecte yaklasik 5 - 6 milyon yolcu kaybetmis olacak.

Sayfa 944/1002 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •