Yeni infaz yasası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayının ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi
Yeni infaz yasası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayının ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!
Nelson yaptığı iyi eylemleri "Ateist olmasına rağmen" yaptığı için, herhangi bir ilahi mükafaat beklemeksizin sadece dünyayı daha iyi bir yere çevirmek amacıyla gerçekleştirdiği için daha bile çok sevilmeliydi.
Gel de bunu dünyadaki milyarlarca sığıra anlat.
Ben anlatmam.
Sığırlara bedava hayat koçluğu vermekle harcanmayacak kadar değerli bir hayatım var.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Tam Kafadaş,
images (7).jpg
ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Dünya Sağlık Örgütüne sağladığı tüm fonlamayı kestiğini açıkladı.
Donald Trump, Dünya Sağlık Örgütü yönetimini koronavirüs pandemisini yanlış yönetme ve örtbas etme ile suçladı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri