Sayfa 18/440 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 137 - 144 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. twıterdan alıntı .bu yazı için yorumunuz olurmu acaba nasıl etkıler bızı.Yeni gelişme: Rusya ve Romanyadan sonra Ukrayna da buğday ihracatını yasaklamaya hazırlanıyor(Matriks). TR 2019da 19 mio ton üretime karşılık 10 mio ton buğday ithal etmiş. Bu yıl temel gıda olan ekmek pahalanacak, ithal buğdaya bağımlı un-makarna sektörü de çok zorlanacak.

2.  Alıntı Originally Posted by Mydream Yazıyı Oku
    Tavanda ne kadar var arkadaşlar,teşekkürler.
    520 ydı en son bugun acmaz artık bence

3. Bir de bu kağıdın 1.40 dolardan halka arz edildiği gerçeği var.. yaklaşık 10 tl.. on dan sonrası Allah kerim...[emoji3]

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Hepinize hayırlı günler arkadaşlar tekrardan
    Benim endeks indikatörüm pegasus. Tabanı bozup artıya geçitdiler. Ben endeks olarak ta o kağıdı takip edicem.
    Kağıt olarak ta Burda bugün dökülmeyen harbiden borsacı olmuştır işte. Ben döküldüm yalan yok. Kar kaldı bi tek. Anamalı nakite döndüm. Aslında gideceği yerlere bile bile verdim. Neyse, kısmet. Kslan kısımla, filmin sonunu görmek istiyorum..
    Maaslesef fiyatlar bana da gerçekleri unutturdu))
    Halbu ki şu an ticaret sadece, gıda un ekmek, test kiti, maske, ilaç, kolobya, dezenfektan, evet dünyada ekonomi sadece bunların üstünden dönüyoru biliyor olmama rağmen...
    Bi de şaka değil. Ramazan pidesi için fırınlarda önlem alınmalı. Ekmek için izdiham olduysa, Ramazan pidesi içinne olur düşünmek istemiyorum..
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Maliyetiniz burda önemli faktör. 3 lira uluun maliyeti olan için 6.6 giyat ile sizinle aynı beklenti ike 5 lirafsnalan yatırımcı arasında fark var. Düşük maliyetli olmak sonuca göre avantaj da olabiliyor, dezavantaj da. Burda yatırımcının kişisel karskteri yön veriyor kararına. 3 ten aldım 6,5 tan sattım diyebilmek bence basarıdır. İsterse 10 lira olsun.
    Yav zaten 3 lira maliyetim var, sonuna kadar giderim diyen de basarılı olabilir.
    5 ten alıp olur da 8-9 görürse ordan satan da basarılıdır.
    Ama işte sürecte yaşanılan duygular farklı olacaktır.
    Önemli olan kişisel olarak karından memnun bir içsel barış hissetmek. Aksi zaten ky nin düşmanı bir duygu durumu.
    Saygılar.

5. tum bıst gıdalarını surukledı pesıne gibi sonumuz hayrola yukarda bı sorum oldu arada kaynadı ukrayna bugday yasagı

6.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    tum bıst gıdalarını surukledı pesıne gibi sonumuz hayrola yukarda bı sorum oldu arada kaynadı ukrayna bugday yasagı
    Burda önemli kriter şirketin buğday ithalatının ne kadarı yurtdışından karşılanıyor.
    Şirketin resmi sitesinde 500.000 ton buğday ithalatından bahsediliyor. Eğer bu rakam toplam buğday alımında önemli bir yüzdeye tekabül ediyor ise tabiki bu yasak olumsuz etkiler şirketi. Ama dediğim gibi yıllık toplam alıma bakmak lazım.

Kaynak: https://www.ulusoyun.com.tr/ithalat-icerik-53.html

7. Kardeşim 20 gündür burda anlatıyorum bunları okumadınız mı?
    Rusya kazakistan zaten dünyaya buğday satmıycsk ya da kota koyacak
    Ukrayna 3. Büyük buğday Ülkesi. Heee onlar satsa da zaten bizim almamamız lazım
    Ukraynada buram buram radyasyon yayılıyor
    Burdan yetkililere seslenelim, ukraynadan gıda buğday ayçiçeği vs verseler dahi almayın, yarın bigün bişey olur, radyasyonlu gıda bığdaydan olmuş derler..
    Önümüzde ki 2 yıl dünyada gıda buğday kıtlığı olacak. Çiftçiler virüsten dolayı ekip biçemeyecek ve de dünyada un a makarnaya tüketim alışkanlıklarının değilmesinden sebep talep çok olacak.
    Devletimiz geçen hafta bunu gördü ve proaktif yaklaşımla hazine arazilerini tarıma açtı. İlk plot şehir Kayseri. Her yeri ekip biçin diye talimat verilmiş.Tonlarca Yerli buğday tohumları Kayseriye ulaştı.
    Dünyanın en büyük Un sanayisi bizde..Un teknolojisi bizde...
    Eğer ki biz bu sene ve seneye buğday hasatını iyi alırsak ki, devletimiz şu an bunun için seferber oldu, Un da ülke olarak ihracatından büyük kazanç sağlarız. Bunun gibi Un şirketleri de tarihi cirolar yapar.
    Umarım anlatabildim.
    Buğday işi TMO da. Bu tip un şirketleri TMO dan alıyor... diyelim ki 1000 birim buğday ithal ediyorsak, şu an bu 1000 birimi kendi öz topraklarımızdan hasat etmek için tüm çalışmalar başladı..
     Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    twıterdan alıntı .bu yazı için yorumunuz olurmu acaba nasıl etkıler bızı.Yeni gelişme: Rusya ve Romanyadan sonra Ukrayna da buğday ihracatını yasaklamaya hazırlanıyor(Matriks). TR 2019da 19 mio ton üretime karşılık 10 mio ton buğday ithal etmiş. Bu yıl temel gıda olan ekmek pahalanacak, ithal buğdaya bağımlı un-makarna sektörü de çok zorlanacak.

8.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Hepinize hayırlı günler arkadaşlar tekrardan
    Benim endeks indikatörüm pegasus. Tabanı bozup artıya geçitdiler. Ben endeks olarak ta o kağıdı takip edicem.
    Kağıt olarak ta Burda bugün dökülmeyen harbiden borsacı olmuştır işte. Ben döküldüm yalan yok. Kar kaldı bi tek. Anamalı nakite döndüm. Aslında gideceği yerlere bile bile verdim. Neyse, kısmet. Kslan kısımla, filmin sonunu görmek istiyorum..
    Maaslesef fiyatlar bana da gerçekleri unutturdu))
    Halbu ki şu an ticaret sadece, gıda un ekmek, test kiti, maske, ilaç, kolobya, dezenfektan, evet dünyada ekonomi sadece bunların üstünden dönüyoru biliyor olmama rağmen...
    Bi de şaka değil. Ramazan pidesi için fırınlarda önlem alınmalı. Ekmek için izdiham olduysa, Ramazan pidesi içinne olur düşünmek istemiyorum..
    Neyaptın hemşerim hepsini çıkarak!!!!VALLA SABAH 6,51 E VE 6,25 Toplam 2000 lot verdim.Bir düşmeye başlarsa bu fiyatlara vermediğimizede pişman edebilir.Gidebildiği yere kadar kademeli vermek lazım sonra arkasından üzülerek bakmak var.Kademeli vermenin avantajı ortalama uygun fiyat memnun edebiliyor insanı.Ancak borsa bu 1,92 den verdiğim hisseyi bugün Kozaa 11 den aldım ne tuhaf değilmi.Kafayı yedirirler insana.26 yıllık deneyimden sonra bile.....

Sayfa 18/440 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •