Sayfa 763/972 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Ak portföyü arasammi bu konuyla ilgili net bilgisi olan varmi..sali günki getiri 0 bugünki getiriyi hesapta gordum..az parada degil yani azda olsa pesinden kosmak lazim paranin
    Akla alakali degil
    Herkes ayni sorunu yasamis p.tesi...yazanlar olmustu

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tspor nasil bu is icin
    tavsiye etmem çok oynak yetişemezsin

361 den doco aldım 78.30 dan celebi

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ne demisim?????
    Üstad büyüksün 😁

4.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Pazartesi 13 den önce aldım dediğiniz alış talimatı ise Salı günki fiyattan alıyorsunuz ve dolayısı ile Salı günü sizin için bir gelir olmuyor.
    13 nisanda hem tte ye hemde aft ye alis talimati verdim ..14 nisanda tte alirken 15 nisanda afti almış sistem..yani tte nin getirisini hesaplamis (14 nisandaki) sistem hesaba para gecmis fakat ayni anda talimat verdigim aft Getirisi 0 gorunuyor

5.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Tamam işte salı günkü getiri 0 gosteriyor..o gün +5 yapmisti
    Salı günü paskalya nedeniyle bazı piyasalar kapalıydı. Bugün kar hesabımıza geçmemişti. Şöyle olmuş olabilir.Amerika açık olmasına rağmen başka endekslerin kapalı olmasından dolayı işleme alınmamış olabilir. Ararsanız daha iyi bilgi sahibi olacağınıza inanıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Pazartesi 13 den önce aldım dediğiniz alış talimatı ise Salı günki fiyattan alıyorsunuz ve dolayısı ile Salı günü sizin için bir gelir olmuyor.
    Tamam pazartesi alis verdigim icin salı günkü fiyattan getiriyi hesaplamasi lazim..Sali günki getirisi fonun +5'di..sali günki getiri carsamba hesapta gorunmesi gerekirdi fakat 0 gorunuyor

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Akla alakali degil
    Herkes ayni sorunu yasamis p.tesi...yazanlar olmustu
    Üstad bugün ABD artı fakat BIST nasıl olacak

8.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    13 nisanda hem tte ye hemde aft ye alis talimati verdim ..14 nisanda tte alirken 15 nisanda afti almış sistem..yani tte nin getirisini hesaplamis (14 nisandaki) sistem hesaba para gecmis fakat ayni anda talimat verdigim aft Getirisi 0 gorunuyor
    İlginç bir durum olmuş aft de. Çarşamba günü için aft fonu olanlar gelirin görünmemesi ile ilgili sorundan bahsetmişlerdi ama sanki sizinki farklı gibi. Bence işlem yaptığınız bankaya sorun bu durumu.

Sayfa 763/972 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •