Sayfa 187/907 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Atik Yazıyı Oku
    Canlarımızın hayatını bir bir kaybedip yarınki sıranın hangimizde olduğu bilmeyerek maddi-manevi dayanışma içinde geçirdiğimiz bugünlerde velevki hayal kurup mutlu oluyoruz
    3 dahi olsa zararı kurtarmayacak olan ky varken
    Siz hangi ruh hali ile bu durumu alaycı bir tabir ile sabote ediyorsunuz.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hus911 gibi havlıyor yani sahibinin sesi tanıyorum tek dişli canavarı ona ne söylesen ne desen boş at önüne zehirli lokmayı debelensin dursun ,ah benim güzel kardeşim üzme tatlı canını..

2. mucovitt te duzen dumen bitmez
    yatitirimcida masum sayilmaz
    bunun dolandirici oldugunu bile bile
    hissesini aliyor
    dusunce kufurler beddualar havada ucusur
    ne yapacakti adam millettin caldigi kefen parasini
    seninle mi paylasacak

3.  Alıntı Originally Posted by maxpap Yazıyı Oku
    Şu Petkim sayfasına gidin bacası tütenlere yatırım olmayacağını anlatın

GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Petkim sayfasındakiler buraya geldi. Sen hiç inandırıcı değilsin. Petkim sayfasında yorum yapıyorsun Borsa endeksi 70 bine düşecek diye devamlı yorum yapıyorsun sonra kalkmış bugün ihlas aldım diyorsun. Hani borsa 70 bine düşecekti. Bu arkadaş aldığı hisseye uçacak kaçacak diye söylerse inanmayın arkadaşlar.

4.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Allah razı olsun yüreği,kalbi güzel kardeşim..Cümleten, hayırlı ve mübarek cumalarınız olsun..Sağlıklı günleriniz olsun..Sabah 0.61 dedim 0.63 aldı şaşırdım sonra 0.57 krşlara sarktı tam o sıra 30 gündür çıkmadığım çarşıda önemli bir işim çıktı gitmek zorunda kaldım akşam 17.00 gibi döndüm gördümki spek sağ gösterip sol kroşe ile nakavt etti beni ne yapalım sağlığım daha önemli anlayacağınız fena çarpıldım..Sabırla direnen yatırımcı dostlara bereketli kazançlar dilerim..Atik kardeşim,Slmlar..Allah'a emanet ol ve kendine dikkat et..
    üzülme dostum uçan kaçan bısey yok ıhlas herzamankı ıhlas . gorende 20-30 kademe fark var sanar 63 satmıssınız 66-65 kagıt zaten =)

5. 10 cent ederi ustu riskli

6. Tavan söylentilerine inanmayın muconun kendisi dahil kimse 2 gunluk hafta sonu riskini ihlâsta yasamak istemez
    Dün 50 milyon bekleyen nereye kayboldu
    Ortada çok fol yumurta yok
    Perşembe tavanı gördüysen satacaksın geçen haftada aynı numarayı yaptı
    Aracı kurumlar ile anlaşmaları var komisyon ödediklerini sanmıyorum
    O yüzden yüksek hacim gösteriyor aradan mali goturuyor
    hangi yabancı yatırımcı ihlas alır o da ya kendisidir yada geçen yakalanan köpeklerdir,

7. Merhaba arkadaşlar, teknik olarak baktığımızda kağıdın 0,70 bandı içine bir hareket yapacağını düşünüyoruz.Bu hareketten sonra tekrar bir değerlendirme olacağını ve bu değerlendirme sonunda kağıdın yönünün tayin edileceğini düşünüyoruz.
    Sabır büyük bir erdemdir, sabır her kişinin harcı değil, er kişinin harcıdır.Sadece sabredenler ve akıl edenler kazanır.

8. sevgili xtra da gelmiş artık eksiksiz sayılırız

Sayfa 187/907 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •