Sayfa 209/985 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Çin'in Vuhan'da daha önce 2 bin 579 olarak ifade ettiği can kaybı sayısını 3 bin 869 olarak revize etti.

bu çinin ağzına fena scacaklar öyle böyle değil yalnız...

2. Son 6 aydır izlediğim ekranlarda şunu farkettim...

Bizim yerli borsa çeteleri, sadece bizim ky' yi değil, yabancıları da fena tokatlıyorlar...

Ya da tokatlamaya çalışıyorlar diyelim, özellikle yabancı mal çıktığında hakikaten pişman ediyorlar...

Bu durum eskiden böyle miydi bilmiyorum, ama ben yeni denk geliyorum bu duruma...

Şimdi böyle bir durumda adamlar sizin borsanıza neden gelsin ???

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

Şimdi böyle bir durumda adamlar sizin borsanıza neden gelsin ???
    İntikam için.. ?

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    İntikam için.. ?
    Bizim ky de yabancı deyince bildiğin yabancı vatandaş sanıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Bugün x30 daha hareketli..Para gelmiş ise likit olana gireyim dedi belki de.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

PEGASUS muhtesem silkeleme yapıyor. Evet bu kelimeyi kullanabilirim

7. Sabah raporundan bugun cok guzel laf verdi... her nekadar talep dursada.. ticaret dursada bu dolar bollugunda 2-3 milyar$ a bi tuprasi kuramazsiniz.. 4-5 milyar $ a akbanki garantiyi kuramazsiniz diyor..ve cok doru diyor..sonuc olarak tabiki dibin dibi yok ama.. burdan asagida fazla bi yol yok

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Artık orta ve uzun vadeli pozisyonlar üzerine yatırımlarımı devam ettirdiğim üzere bu forumu fazla takip edemiyorum. Ancak takipçiler için kendi açımdan bi değerlendirme yapıp kaçayım.
    Şu anki görünüm pandemi sebebiylen ekonomilerin ancak Haziran başı yani 3 ncü çeyrek itibariyle harekete başlayacağını öngörüyorum. Ancak dünya da toplam 20 trilyon dolar civarı yeni para basıldığını düşünürsek bu paralar borsalara doping etkisi yapacaktır fakat bollaşması sebebiyle önümüzdeki dönemde doların bu kadar kuvvetli olmayacağını düşünüyorum.
    Sınırlı olması hem de üretiminin şu ortamda nerdeyse durmuş olması dünya da faizlerin sıfır civarlarında seyretmesi sebebiyle bu sene sonuna kadar ons altın gözde yatırım aracı olmaya devam edecektir.
    Geçmişte takip edenler 1150 dolar maliyetli ons altın pozisyonlarımı korumaya devam ediyorum. 2019 Aralık ayında 5,76 dan açmış olduğum dolar short pozisyonlarıma (enflasyon farkıyla şu an maliyeti 6,1 civarında) , 6,95 den aynı ölçüde ek yaparak 6,525 maliyetle bu pozisyonlarıda taşımaya devam ediyorum.
    Yine takip edenlerin bildiği üzere 90 bin altının bizim endekste her zaman alım fırsatı 112 bin üzerinin de satış fırsatı olduğunu her daim dile getirmişimdir. Ancak buradan yazmadığım için bu yönde almış olduğum pozisyonu şu anda yazmanın bir manası bulunmamaktadır.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 209/985 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •