Sayfa 215/985 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Viop xvıı

Volna nerde? Ceza mı aldı? Daha önemlisi çocuk bezi alabildi mi?[emoji848] acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. 98.8xx yapar mı palacan. P.tesi tekrar düşmece.

3. Arkadaşlar tcell pastasında böyle bir şey var. İlkdefa görüyorum. Varlık fonu falan mı devreye giriyor bilen varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. SASA Mehmet Şahin isminde birisi 8,30 dan 12 bin lot almış.

PGSUS yoruldu buraya alalım diyorlar bence
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Yabancılar 15 haftadır aralıksız mal çıkıyorlar TR' den, dibs hisse ayırt etmeksizin...

Yabancı gelirse ( ki bu önerme; ihtimal barındırıyor) borsa kesinlikle şahlanır, ben de 150.000 - 200.000 uzak görmüyorum...

Yabancı çıkarsa ki çıkıyor ( bu ihtimal barındırmıyor, kesinlik içeriyor) o rakamlar çok çok zor...

Bizim yerli piyasa yapıcıların gücü de bi yere kadar, hepsi şu an gün gelirde bir alıcı gelirse malı veririz diye alıyorlar...

Alıcı gelmezse el mahkum, hepsi elindeki malı okutacak...
    Şu virus olayi bitsin bu oarasal bollukta 250 300 gene olur.. bu oara bollugunda sabah raporunda da konusuldu.. 2milyar$ sen tuprasi kuramazsin.. 4-5 milyar dolara bi akbnk garan kuramazsin.. alici kapida bekliyor.. hele şu imf veya fedswap anlasmasi olsa daha hizli toparlanirdik virus sonrasi..

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Tahmin ettiğim gibi oldu, borsacı ekran başında sıkılıp uyuyakalmasın diye SASA da hareket yaptılar.

Herif de borsayı yukarıdan açtı arkasını getirmedi, akşam pazarı hareketlendirecek bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

PGSUS ve SASA FLAT

Yoruldum. Kendime tatil vereceğim. Aksama gelirim

8.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    98.8xx yapar mı palacan. P.tesi tekrar düşmece.
    1 aydır düşmekten bi hal oldu.. Zarar eden edene.. Aman yavaş düşürsün

Sayfa 215/985 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •