Sayfa 387/495 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

1.  Alıntı Originally Posted by omer1461 Yazıyı Oku
    Sevgili hissedaşlar;biliyorsunuz buraya girerken uzun vadeli yatırım diye girdim ancak bazı üçkağıtlılarla mücadele için aklımdakinden daha fazla miktar hisse alımı yaptım. 7,500 TL sonrası eldeki ağırlıkların bir kısmını satacağım.Şimdiden söyleyeyim. Sonra bizi kullandın vs gibi yorumları okumak istemiyorum. Şu andaki kâr rakamım gayet güzel.Ama hissede olumsuzluk yaratmamak adına günde 2-3 adet ile satış yapabilirim. Hepimize bol kazançlar.
    Saygıdeğer omer1461 Hocam,
    Hisseler sizin, karar sizin, her zaman kar al yapabilirsiniz,
    Ve dürüstce satacağınız fiyatlarıda sebebinide söylüyorsunuz,
    Ne güzel,
    Nacizane, 10000 nin üstünde 12444,6 hedef fiyatlarından satmaya başlasanız
    Hepimiz için de daha iyi olur,
    Bu küçük kardeşine az kulak verirseniz...
    Diğer cirit atanlar burda satıp çıktılar sanırım ses kesildi onlardan üç dört gündür...
    Tabiki karar sizin Hocam...
    Viking Hocam aynen öyle oldu, sattı ve lotları düştü her seferinde ,,, isbir de ...

''Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır".

''Borsa'da her hisse, yükselir ve düşer.
    Önemli olan doğru ZAMANDA, doğru hissede olabilmektir.''

ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by öğrenci Yazıyı Oku
    Saygıdeğer omer1461 Hocam,
    Hisseler sizin, karar sizin, her zaman kar al yapabilirsiniz,
    Ve dürüstce satacağınız fiyatlarıda sebebinide söylüyorsunuz,
    Ne güzel,
    Nacizane, 10000 nin üstünde 12444,6 hedef fiyatlarından satmaya başlasanız
    Hepimiz için de daha iyi olur,
    Bu küçük kardeşine az kulak verirseniz...
    Diğer cirit atanlar burda satıp çıktılar sanırım ses kesildi onlardan üç dört gündür...
    Tabiki karar sizin Hocam...
    Viking Hocam aynen öyle oldu, sattı ve lotları düştü her seferinde ,,, isbir de ...

''Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır".

''Borsa'da her hisse, yükselir ve düşer.
    Önemli olan doğru ZAMANDA, doğru hissede olabilmektir.''

ytd.
    10,000 üzeri, 12.444,60 TL fiyat..Senin ağzın ne diyir lo o fiyatlar elbette görülür ama borsada 19 yılın kazığı, son 3 yılın deneyimleri ile hafif de olsa kâr realizasyonu güzel olur diye düşünüyorum. Elimdeki lot sayısını bilsen bana hak verirdin sevgili öğrenci.

3. Öğrenciye hak veriyorum.

4. Eşleşmede değişiklik varmı arkadaşlar?

5.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Bakın zamanında İşbir sattım daha güzel hisse buldum diye her seferinde misal 50 lot ile çıktım 40 lot ile geri geldim.Bu da aynısı satan başka hissede kar etyim der ama geri geldiğinde anlarki [emoji24][emoji24][emoji24]
    Hocam bi süredir bu hissenin yanında MERİT ve İŞBİRİ takip ediyorum. Eski yorumlara bakıyorum. 3ünde de olan siz varsınız uzun süredir.
    Bu 3 hisseyi de anlatan yorumlarınızı alsak.
    Hisselerin genel durumu. Birbirlerine göre karşılaştırması. Portföyünüzdeki dağılımı ( çok özel değilse. Örneğin yüzde 40 ybtaş gibi)
    Hisselerin kısa uzun hedefleri.
    Sizin hedefleriniz. Neden bu üçü mesela.
    Sadece yüksek sermaye artırımı ihtimali mi sadece.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by GÜNEŞLİGÜNLER Yazıyı Oku
    Eşleşmede değişiklik varmı arkadaşlar?
    Siz de diğer bahsettiğim hisselerde varsınız. Sizden de yorum alsam biraz.
    Evet yatırım tavsiyesi olarak değil [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Hocam ilk başlangıçta tüm parayı 3 bölmüştüm sermayesinidde YONGA MOBİLYA dan çıkarmıştım.Merit te nettur un kapanması tüm işlerin merit e devir olması sermaye tavanının artması yönetimin 2017 de almış olduğu kararlar önemli.İşbir sektörel olarak buyümede.Bazıları yönetimi beyenmeye bilir ama şirket buyüyor bence sıkıntı yok geçen seneki yükseliş hissenin toplandığı imajını verdi.Kademeli bir yükseliş vardı hissettirmeden azar azar %20₺ gibi bişey yaptı ordada en büyük beklenti bedelsiz.

8. Yibitaş ayrı bir konu.Geçmişten gelen bir ortaklık ayrılması ile şimdiki şirkette kalmış durumda Ortağınıda oyak çimento bir kısmıno aldı.Küresel piyasalardaki sıkışıklıktan dolayı baya eski teknolojiye sahip bir fabrika.Ana ortağın Sivasta murmuş olduğu sıfır bir fabrika var bu sebepten dolayı satış olabilir ve bu sermaye buralarda kalmaz.Eskiden Afyon çimento hikaye aynı onda sermaye 120 bindi sermaye artışı peşinde şirket satışı baya bir beklentim bar 3 hisse içinde anlayacağınız.

Sayfa 387/495 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •