Sayfa 423/985 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    malum ramazan da borsa istatistiği bayrama düşmüş bir piyasa pek varmadı ? busene de aynı durum söz konusu mu ? satacaksa öününde 3 günü var satmazsa şorttan ekmek yok 1 ay
    ama şey var ımm "Sell in may go away" var hani.

2.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    aşağıda ismi var,ceza alsa foruma giremez...
    TElden giriyorum ondan göremiyorum

Onlıne olanı
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. avrupa,abd sağlam düşerken direnen bir borsa = olumlu ilk haberde roketleyecek borsa

4. Dolar tl 6.94
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Bugün Sercannn abigilleri ütücez.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    TElden giriyorum ondan göremiyorum

Onlıne olanı
    Burdayım tahriklere bazen cevap verip değmez deyip siliyorum.. Özelden yazarım sana bazı gerçekleri

7. ky ya en çok böyle anlamsız sağlıksız hareketler zarar veriyor..tabi ki alım da olacak satım da ama sen her yer eksideyken kendi başına artı yapamazsın hele ki ekonomin bu durumdayken..yoksa borsa 200 binde olsa sözümüz yok 70 binde olsa yok..ama sağlıklı bir şekilde olmalı. sen endeksi zorla artıda tutamazsın yada zorla her yer artıdayken eksi yapamazsın ..şu an en ufak bir sebep yok ken artı da tutuyor bunu hiç bir sebep yokken eksi de yapıyor.. böyle saçma hareketler zaten sermayeyi eritiyor..kendi kendine oynuyor bu durumda yabancı fonlar bu ülkeye asla girmez..zaten adamlar sürekli çıkışta tabi bunlar gerizekalı olduğu için süper borsamızdan çıkıyorlar..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. 1 gram lot long yaptım.
    Tarafımız belli olsun.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 423/985 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •