Sayfa 551/985 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 4,401 - 4,408 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Gözünüzü seveyim benzin mazotu bizden alın , eşantiyon olarak şirketi üstünüze yapıyoruz ama borçuyla

US oil price back below zero after historic plunge

https://www.ft.com/content/26ea5ef9-...5-58e36d3fc4d9
    Wayyy mq Çinlileri Corona moronao dünyanın jxxjjjj xtnnzz , bundan sonra sizle ticaret yapanın kafasını jxwşşğğ

Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Benim aile hekimim idi. İyi insandı. Allah rahmet eylesin.
    Eyüp ilçesi Nişancı sağlık ocağı hekimiydi
    Tanımıyorum. Ama sabah bu resmi görünce boğazım düğümlendi.
    Rakamların ardındaki dramları görünce sürecin ne kadar ağır geçtiği yüzümüze vuruluyor.
    Nefes aldığımız sürece umut var. O nedenle ülke olarak tüm sorunları aşarız yeter ki sağlığımıza dikkat edelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    116.100 kırılınca cok daha sert düşmesi gerekirdi aslında ama bir pullback yapmak istiyor sanki 116.300 - 400 e dogru.
    syn. aleni sana özel olarak tşk. ederim........piyasa ile ilgili hem düşündüğünü hemde poz yazmandan dolayı.... kiminin işine gelir değerlendirir... kiminin işine gelmez değerlendirmez.... senin gibi forum içerisinde düşüncelerini ifade eden diğer arkadaşlarada bol kazançlar diliyorum....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Ceyar battımı şimdi texas petrolunden.[emoji41]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    dostum bu tip ağızlara gerek yok.... ben şahsen dolar 5 tl olacak yada endeks 200.000 olacak demedim hiç... Ama 82 den 99 a gelen bir endekste var. Endeks buradan 99 ları geçseydi tersine sercan haklı çıkacaktı...
    Burada yazdım ALENİCHEV e... endeks 99300 lerin üstünde kapanış yaptığı taktirde kısaları kapat uzuna geç demiştim.
    Bende günlerdir bu rakamı takip ettim ve geçemeyince uzunları kapatıp kısaya geçtim....
    Aşırı iddialı olmaya gerek yok.... Vaziyet neyi gerektiriyorsa onu yapmak lazım
    aslında sana demedim ama çok iddialı yazıyorsun sende gereksiz dün petrole ne yapıldı gördük

yanılmaya lafım yok burada yanılmadım diyen yalan söyler
    iddialı yazıp terste kalıp sonra çöktüğü yerden bir şey olmamış gibi atıp tutmaya devam ediyor birkaçı

150 bin diye kafa ütüledi 80 e düştü burası normal kimse bisey demedi yanılma normal
    ama 80 de gelip 200 derse hopp der birileri

bilmiyorum burda pozlar sanal mı gazoz kapağıyla mı oynanıyor

hükümet değişikliği olmadan bistte büyük beklentiler içinde olmayın.

7. vadeli son durum 5 dakikalık ve saatlik sat,günlük al(kardaki longlar 115750 altında kaldığı sürece kapatılmalı nacizane.....)ytd

8. Yine lunaparka çevirdiniz topiği yeşil olunca Sercan sallıyor , kırmızı olunca diğerleri Sercana sallıyor.
    Grek yok burası forum kurallar içinde paylaşım yeri .
    Arada mandalcılar var , koca adamlarsınız kimse kimsenin gazına gelmesin.
    Bol kazançlar

Sayfa 551/985 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •