Sayfa 45/440 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 353 - 360 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

önceki mesajlarımı karıştırıp ahan da ben demiştim demeyeceğim....

6 yı geçerse hedef 10 lar demiştim, hatırlayan vardır belki, 2hafta önce olsa gerek...

şu anki düşüncem...10lara geldi sayılır...buralar kritik...
    millet burda hergün pembe haberleri yazıyor...
    bist burası lütfen dikkat edin...
    dediğim gibi şu bir kaç gün kritik...
    eğer 10 ları takılmadan geçerse duracağı yeri kimse bilemez...
    burada pembe hayaller kuranlar yarın birgün kar satışları gelip hisse düşerse küfürlere maruz kaldığında cıyaklamasın....

dediğim iyi anlaşılsın buralar kritik diyorum, kimseyi korkutmak istemiyorum...
    giderse 20-30 a millet korkuttu demesin...sadece mantıklı düşünün derim..
    bist burası unutmayın...

gerekçeler sağlam olabilir, mantıklı temel veriler ya da mantıklı hayaller olabilir ama temkini elden bırakmamak lazım...

hergün zart zurt pembe hayaller/haberler girilmesin...

en azından hissede olmayanların burdan girmesinin mantıklı olmadığını düşünüyorum..benim düşüncemdir kimseyi bağlamaz...

kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...

ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alım ağırlıklı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
    medyan tahmin +330 puan, ortalama tahmin ise +182 puan oldu.
    Foreks'in 33 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
    yüksek beklenti +1088 puan olurken, en düşük beklenti -1374
    puan olarak gerçekleşti.
    Ankete katılan 33 analistin 23'ü pozitif, 10'u negatif açılış
    tahmininde bulundu.
    BIST100 Endeksi, dün günü 1326,88 puan düşüşle 97619,00
    puandan tamamlamıştı.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
    BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
    uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
    gönderebilir.

- BIST100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +330
    Ortalama : +182
    Maksimum : +1088
    Minimum : -1374
    Katılımcı: 33[(+23)(-)10]

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(22/04/2020 - 09:17:34)

3.  Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    önceki mesajlarımı karıştırıp ahan da ben demiştim demeyeceğim....

6 yı geçerse hedef 10 lar demiştim, hatırlayan vardır belki, 2hafta önce olsa gerek...

şu anki düşüncem...10lara geldi sayılır...buralar kritik...
    millet burda hergün pembe haberleri yazıyor...
    bist burası lütfen dikkat edin...
    dediğim gibi şu bir kaç gün kritik...
    eğer 10 ları takılmadan geçerse duracağı yeri kimse bilemez...
    burada pembe hayaller kuranlar yarın birgün kar satışları gelip hisse düşerse küfürlere maruz kaldığında cıyaklamasın....

dediğim iyi anlaşılsın buralar kritik diyorum, kimseyi korkutmak istemiyorum...
    giderse 20-30 a millet korkuttu demesin...sadece mantıklı düşünün derim..
    bist burası unutmayın...

gerekçeler sağlam olabilir, mantıklı temel veriler ya da mantıklı hayaller olabilir ama temkini elden bırakmamak lazım...

hergün zart zurt pembe hayaller/haberler girilmesin...

en azından hissede olmayanların burdan girmesinin mantıklı olmadığını düşünüyorum..benim düşüncemdir kimseyi bağlamaz...

kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...
    Korka korka her gün satarak elimizde pek kalmadı %80 nini kaptırdık.Gıda ilaç sektöründen başka birşey kalmadı gidecek.Son kalanları gittiği yerekadar bekliyeceğim

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Korka korka her gün satarak elimizde pek kalmadı %80 nini kaptırdık.Gıda ilaç sektöründen başka birşey kalmadı gidecek.Son kalanları gittiği yerekadar bekliyeceğim
    Bu işler böyle kardeşim.
    Şimdi ki nesil akıllı. Böyle altın yumurtlayan tavuk şirket buldu mu bırakmıyo. Hani diyorlar havada kapıyorlar diye
    Tahtaya bakıyorum, satanın malını dakkasına havada kapıyorlar.
    Serbest piyasa ekonomisi alan alır satan satar. Alana niye aldın, satana niye sattın diyemezsin. Spot piyasa, anında görüntü Tak tak

3. Fabrika yeni açılmış, kapasite kullanımı %50 den %100 e çıkmış, hafta sonu dahi 7/24 çalışıyo. Eee bi de virüs var salgın var, ortaklık hikayesi var, herkes yapışıyo. Kimse bırakmak istemiyo. Ee bi de insanların virüsü hiçe sayıp ölümü hiçe sayıp fırınlara ekmeğe hücum ettiğini herkes görünce ahali daha da yapıştı, bırakmıyor. Gerçi Avrupada abd de aynı. Orda da makarna ve pizzaya hücum.
    Ben de farklı değilim))) yarı nakit tutuyom. Bi ani fren ve ön camdan atma hareketi bekliyom. O ara takviyeliycem. Açığa satışta yok, kimse gerçek lotlarını da kaybetmek istemiyor.

Yaw ben hepsini geçtim. Tam virüs salgın öncesi dünya Un a muhtaçken bu şirket yeni fabrika açmış. Bu salgın olmasa boşa yatırım olucakmış, şu an Altın yatırım oldu. Bu vizyonla öngörü ile açıklanamaz, resmen kahinlik gibi bişey. 2 haftadır kafam buna takıldı.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.

5. Şu zamanda tekniğe bakıp şurası direnç burası zirve noktası demek ilginç...uçakları pas tutmuş Pegasus 23 den 60 a gitti....satan arkadaslara üzüldüm...gördüğüm kadarı ile hikaye yeni başlıyor

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Bu işler böyle kardeşim.
    Şimdi ki nesil akıllı. Böyle altın yumurtlayan tavuk şirket buldu mu bırakmıyo. Hani diyorlar havada kapıyorlar diye
    Tahtaya bakıyorum, satanın malını dakkasına havada kapıyorlar.
    Serbest piyasa ekonomisi alan alır satan satar. Alana niye aldın, satana niye sattın diyemezsin. Spot piyasa, anında görüntü Tak tak

3. Fabrika yeni açılmış, kapasite kullanımı %50 den %100 e çıkmış, hafta sonu dahi 7/24 çalışıyo. Eee bi de virüs var salgın var, ortaklık hikayesi var, herkes yapışıyo. Kimse bırakmak istemiyo. Ee bi de insanların virüsü hiçe sayıp ölümü hiçe sayıp fırınlara ekmeğe hücum ettiğini herkes görünce ahali daha da yapıştı, bırakmıyor. Gerçi Avrupada abd de aynı. Orda da makarna ve pizzaya hücum.
    Ben de farklı değilim))) yarı nakit tutuyom. Bi ani fren ve ön camdan atma hareketi bekliyom. O ara takviyeliycem. Açığa satışta yok, kimse gerçek lotlarını da kaybetmek istemiyor.

Yaw ben hepsini geçtim. Tam virüs salgın öncesi dünya Un a muhtaçken bu şirket yeni fabrika açmış. Bu salgın olmasa boşa yatırım olucakmış, şu an Altın yatırım oldu. Bu vizyonla öngörü ile açıklanamaz, resmen kahinlik gibi bişey. 2 haftadır kafam buna takıldı.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    vırusu uluun mu cıkardı dıyon ustad)))

7.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Şu zamanda tekniğe bakıp şurası direnç burası zirve noktası demek ilginç...uçakları pas tutmuş Pegasus 23 den 60 a gitti....satan arkadaslara üzüldüm...gördüğüm kadarı ile hikaye yeni başlıyor

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2.5 tan geldı cıktık cogunu tab gerı gelırse yuksek mallıtler uzulebılır halıyle o kadar da rahat pozısyonda deıl 3-4 lerde yazsanı bunu haklısınız

8.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    2.5 tan geldı cıktık cogunu tab gerı gelırse yuksek mallıtler uzulebılır halıyle o kadar da rahat pozısyonda deıl 3-4 lerde yazsanı bunu haklısınız
    Kağıt i uzun yıllar taşıdım 3 yıl önce 4.70 di 2.50 yi krizde gördü ondan öncesi de 4.60 di. Şimdi bu fiyatta fabrika bitmesi yok, bunu ciroya etkisi yok, satış haberi hiç yok. Kısacası kağıdı 2.50 değil 5 lira olarak değerlendirip bu haberleri üstüne koymak lazim diye düşünüyorum.

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 45/440 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •