Amg ıblisi gün boyu 700 1000 arası makas takıl sonra sıfırla. Teorikmis faizmis hepsi hikaye.
Amg ıblisi gün boyu 700 1000 arası makas takıl sonra sıfırla. Teorikmis faizmis hepsi hikaye.
yahu Sercannn beklentisini yazıyor herkes te biliyor ki hisse senedi taşıyor...çoğumuz yeni bir dip beklentisi içinde gerçi bu 2-3 ay ben beklemiyorum...fakat gördüğü dibi kırmadan yeni zirveler yapamaz mı?!! öyle bir yapar ki apışıp kalırız...
bir de bu beklentilerini yazarken çok ince espriler le süslediği için ben teşekkür ederim kendisine...
82.000 den 99.000 e cortçu bir vobcu sıfırlamıştı 2.5 kez...vobcu dakikalarla saatlerle max günlerle trade eder her iki yönde de...dolayısıyla hep boğa konuşanları ya da hep ayı konuşanları eleştirmek bir işe yaramaz...nedenini sorarsın vakti varsa yazar seni tatmin eder veya etmez...karar zati senindir...iyi tradeler...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Aq bim in vadelisinde oynayan şahıs.... Fiyat 55.80 ken vadelide fiyat 54.05 e indi... Sonunda 54.50 den kapattım uzunları.
Sizin yüzünüzden bugün itibari ile viop ile ilişkimi kestim... Hisse senedinde rahat rahat kazanmak varken viop denen saçma kumar ile uğraşıyoruz..
Logoyu aldım bugün hemen tavan çekti. Al bi tane çıkış trendinde olan kağıt, belli bir fiyata gelince sat ve sonra başka bi kağıda geç.
Aq aptal kamili... Uğraşma boşu boşuna, harcama zamanını.
Tavsiye ederim arkadaşlar. Sizde viop u bırakın. Endeks kağıtları çıkacakta, dow çıkıp inecekte. Ölme eşeğim ölme. Böyle hiç olmazsa stres yapmıyoruz.
Katılıyorum..
Son 10 işlem gününün 7 veya 8'inde +GAP geldi..Alarak gidemeyeceği için tek yol bu..Geceye hep %30 mal-%70 boş giriyordum Cuma'dan itibaren tam tersini yapıcam..Sabah nasılsa yukarıda açıyor sat hemen, sonra günlük işlemlerini yap 5'e doğru çekil kenara, kapanışta al..Çok sıkı takip olunca algılar bozuldu..
Kolay bir düzen var buna uymak lazım.
Bu borsa düşmez dow ta düşmez düşse en fazla 90 bin Dow da 20 bin para bolluğu var dünyada para nere gidecekki evde oturup millet borsa oynuyor yalanmi
Yer İmleri