Sayfa 673/985 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Amg ıblisi gün boyu 700 1000 arası makas takıl sonra sıfırla. Teorikmis faizmis hepsi hikaye.

2.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Bugünkü beklediğim yükseliş gerçekleşmediği için sen hariç herkesten çok özür dilerim.. Zarar eden varsa 82 bin endeksten beri yükselecek diyorum.. Bugün lafımı dinleyen o zamandan beri dinliyordur.. Kazandıklarına saysınlar.. Herkesi kendin gibi sanma gerektiğinde dileriz.. Sana söylenecek çok söz varda ceza almıcam
    Benden özür dile me çünkü ben senin lafınla .................. gitmem.
    Yeni giren insanlar etkilenmesin SERCO nun dünyasından bu yüzden üstüne geldim.
    dinlen biraz bugun yoruldun , paladan fazla çalıştın.

3.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    ….82 bin endeksten beri yükselecek diyorum.. Bugün lafımı dinleyen o zamandan beri dinliyordur.. Kazandıklarına saysınlar.....
    yahu Sercannn beklentisini yazıyor herkes te biliyor ki hisse senedi taşıyor...çoğumuz yeni bir dip beklentisi içinde gerçi bu 2-3 ay ben beklemiyorum...fakat gördüğü dibi kırmadan yeni zirveler yapamaz mı?!! öyle bir yapar ki apışıp kalırız...
    bir de bu beklentilerini yazarken çok ince espriler le süslediği için ben teşekkür ederim kendisine...
    82.000 den 99.000 e cortçu bir vobcu sıfırlamıştı 2.5 kez...vobcu dakikalarla saatlerle max günlerle trade eder her iki yönde de...dolayısıyla hep boğa konuşanları ya da hep ayı konuşanları eleştirmek bir işe yaramaz...nedenini sorarsın vakti varsa yazar seni tatmin eder veya etmez...karar zati senindir...iyi tradeler...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

4. Aq bim in vadelisinde oynayan şahıs.... Fiyat 55.80 ken vadelide fiyat 54.05 e indi... Sonunda 54.50 den kapattım uzunları.
    Sizin yüzünüzden bugün itibari ile viop ile ilişkimi kestim... Hisse senedinde rahat rahat kazanmak varken viop denen saçma kumar ile uğraşıyoruz..
    Logoyu aldım bugün hemen tavan çekti. Al bi tane çıkış trendinde olan kağıt, belli bir fiyata gelince sat ve sonra başka bi kağıda geç.
    Aq aptal kamili... Uğraşma boşu boşuna, harcama zamanını.
    Tavsiye ederim arkadaşlar. Sizde viop u bırakın. Endeks kağıtları çıkacakta, dow çıkıp inecekte. Ölme eşeğim ölme. Böyle hiç olmazsa stres yapmıyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    yeni geldim ve hızlıca bakıp 115.600 den de 1/10 cortladım etti 2/10 ve 115.900 ile 116.300 arasına da 3/10 cort yerleştirdim gece seansına verirse deyu...
    son dakika alan arkadaş 115.850 ye kadar çizmiş ne vardı bizim 900 leri de alsaydı. neyse darısı akşam seansına...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Benden özür dile me çünkü ben senin lafınla .................. gitmem.
    Yeni giren insanlar etkilenmesin SERCO nun dünyasından bu yüzden üstüne geldim.
    dinlen biraz bugun yoruldun , paladan fazla çalıştın.
    İstediğin gelebilirsin.. Benim hayatım senin gibi zavallılarla laf anlatmakla geçiyor.. Sıkıntı yok

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Akşam alıp sabah satmak lazım.

Ak yatırım aldıklarını yapı krediye göndermiş, 2 dakikada haberleşmiş olamazlar.

Katılıyorum..
    Son 10 işlem gününün 7 veya 8'inde +GAP geldi..Alarak gidemeyeceği için tek yol bu..Geceye hep %30 mal-%70 boş giriyordum Cuma'dan itibaren tam tersini yapıcam..Sabah nasılsa yukarıda açıyor sat hemen, sonra günlük işlemlerini yap 5'e doğru çekil kenara, kapanışta al..Çok sıkı takip olunca algılar bozuldu..
    Kolay bir düzen var buna uymak lazım.

8. Bu borsa düşmez dow ta düşmez düşse en fazla 90 bin Dow da 20 bin para bolluğu var dünyada para nere gidecekki evde oturup millet borsa oynuyor yalanmi

Sayfa 673/985 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •