@ILBERORTAYLIGSU
TBMM'nin 23 Nisan 1920'de kuruluşu, tarihte 1400 yıldan sonra devlet hayatında ilk defa Türk isminin kullanılması anlamına gelir.
@ILBERORTAYLIGSU
TBMM'nin 23 Nisan 1920'de kuruluşu, tarihte 1400 yıldan sonra devlet hayatında ilk defa Türk isminin kullanılması anlamına gelir.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Günaydın Cafe .. Bugün 23 Nisan günün anlam ve önemi çok büyük , bugünü güzel geçirelim Atamızı ve silah arkadaşlarını analım , onu unutturmaya çalışanlara karşı bugünümüzü en iyi şekilde değerlendirelim , paylaşımlar yapalım ve tabii ki akşam saat 21:00’de balkon ve pencerelerden coşkuyla İstiklal marşımızı söyleyelim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fitch: Türk bankalarının "varlık rasyosunu" en az yüzde 100 olarak sürdürme kuralının kredi notu için negatif.
Abd'de haftalık işsizlik başvuruları -810 bin artış ile 4,427 milyon oldu (beklenti 4,3 milyon)
abd'de devam eden işsizlik başvuruları 4,064 milyon ile 15.976.000 oldu
Yer İmleri