Sayfa 321/802 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703
     Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Sayın Filozof@sizi burada görmek çok güzel ,hoş geldiniz buraya geldiğinize göre hissedaşız ,doğrusunu isterseniz sevindim ,asıl kağıdımdanda ayrılmış değilim ancak ,anlamsız yazanlar yüzünden orada artık yazmak istemedim hangi kağıttan bahsetiğimi bilirsiniz ,inşallah buradada oradaki gibi fiyatlara gideriz bu kağıt onun benzeri iyi zamanlamayla girdik sayılır,tekrar hoş geldiniz der burayada ara sıra yazmanızı canı gönülden isterim çünkü siz boş yazmasınız ,doğru dolu ve bilgi aktaran paylaşımlarınız olur bu vesileyle sayılarımı sunarım.
    iyi düşüncelerin için teşekkür ederim dün gece sahura kadar bir analiz yaptım bu virüs illetinin etkilediği olumlu olumsuz sektörleri sonra da baktım acsel selüloz yazıyor önce ne kağıt mağıt sandım sektörü sonra baktım ki sayfada aydınlatıcı bilgiler var kağıdın dameninden 3-5 tuttum:)
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Sayın Antiseptik ne desek boş. 60 milyon civarı şirket değeri var. Şu an herhalde yeni bir fabrika kurmaya kalkışsan arsayı alacaksın, tesisi kuracaksın, ürünler için laboratuvar kuracaksın ve üretim için ne gerekiyorsa cihaz edebat alacaksın. Bide üstüne hazır müşteri bulacaksın ayrıca birde ihtiyaç fazlası arsan olacak. Sonra her sene kapasite yatırımı yapacaksın ve hiç borcun olmayacak. Hersene azçok demeden düzenli temettü ödeyeceksin. %75 ihracat yapacaksın be katma değeri yüksek ürünler üreteceksin. Vallahi ben pes diyorum. 2 sandalye 1 masa olan şirket değerleri 100 milyonlarca değere ulaşmış biz hala sürünüyoruz. YTD
    Bu yoruma çok katılamıyorum. Şu anda sanayi tesisi kurmak istesen cüzi bir bedelle zaten arazi tahsis ediyorlar. Acsel'in maddi duran varlıkları da 12 milyon lira civarında.

Acsel güzel bir şirket ama mevcut piyasa şartlarında 60 milyon değer az değil. Öyle şirketler sayarım ki Acsel'e göre 1/3 daha ucuz çıkar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bu yoruma çok katılamıyorum. Şu anda sanayi tesisi kurmak istesen cüzi bir bedelle zaten arazi tahsis ediyorlar. Acsel'in maddi duran varlıkları da 12 milyon lira civarında.

Acsel güzel bir şirket ama mevcut piyasa şartlarında 60 milyon değer az değil. Öyle şirketler sayarım ki Acsel'e göre 1/3 daha ucuz çıkar.
    Kesinlikle katılmıyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılmıyorum...
    Olabilir. Ben görüşümü yazdım. 20 yıldan fazladır bu forumdayım. Hisse topiclerinde olumsuz yorum yapanlar %90 ihtimalle kötü karşılanır.

Siz de niye katılmadığınızı yazarsanız ona göre kendi düşüncelerimi gözden geçiririm. Yine söylüyorum şirketi beğeniyorum ama şu anda 60 milyon piyasa değerine göre ucuz değil.

5. Bir yel eser alır götürür şirket sahipler bile hayretle bakar..
    Daha yük tamam değil mal eksik..
    Dolaşımda kaç yüz lot var bilen varsa yazsın.
    Velhasıl kız güzel nazlı evden çıkmıyo evi mi taşlasak[emoji1787]

MI MAX 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilgiye ulaş aklını kullan tavsiyelere uyma

6.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku

Takaslar bir ilizyondan ibaret olsa da Vakıf Yatırımdan'dan Yatırım Fonlarına virman yapılmış.Gerçek güçlü ve kararlı bir fon hisse senedi performansına büyük etki yapabilir.Patrondan bağımsız tahtada büyük kapasiteli işlem ve sahipliklerin olamayacağı düşüncesine de sahibim.
    Dolaşımda 5 milyon civarı var. Patron desteklerse tabiki daha kolay olur ama biri gelir dinlemez yeterki istensin

7. Bizde 8 binin üzerinde maliyet var ne mutlu bu fiyatlardan hisse alıyorsunuz inşallah firmayı büyütürler hayırlısıyla herkes helalinden kazanır Herkese hayırlı ramazanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 321/802 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •