Sayfa 320/802 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku

5.87 önemli bir seviye.

Bir timsal gibi mal beklemenin salakça bir strateji olduğunun farkına varan spekülatör tekrar hisseyi yükseliş kanalının içine aldı. Gıda hisselerinin tavan yaptığı bu günlerde bu sektörün dolaylı bir aktörü olarak pasif rol oynamak sadece mal kaybetmek ile sonuçlanacağını görmemek ahmahlık ile özetlenebilir.

2. Şirket yönetimi çok hantal bir yapıda olduğunun farkına varması gerekir. Tarım sektörü oyuncusu HEKTAŞ bile güncel değişime ayak uydurarak dezenfektan üretimine geçerken, kimya sektörünün AR-GE merkezli oyuncusu ACISELSAN yönetimi bu gelişmeler karşısında proaktif olmak için ne beklemektedir ? Şirket yönetiminin daha aktif olması gerekir.

Krem deterjanda kullanılan ürünleri jel el dezenfektanlarda kullanıyor mu acaba? :whistling::whistling:

3. Sayın Antiseptik ne desek boş. 60 milyon civarı şirket değeri var. Şu an herhalde yeni bir fabrika kurmaya kalkışsan arsayı alacaksın, tesisi kuracaksın, ürünler için laboratuvar kuracaksın ve üretim için ne gerekiyorsa cihaz edebat alacaksın. Bide üstüne hazır müşteri bulacaksın ayrıca birde ihtiyaç fazlası arsan olacak. Sonra her sene kapasite yatırımı yapacaksın ve hiç borcun olmayacak. Hersene azçok demeden düzenli temettü ödeyeceksin. %75 ihracat yapacaksın be katma değeri yüksek ürünler üreteceksin. Vallahi ben pes diyorum. 2 sandalye 1 masa olan şirket değerleri 100 milyonlarca değere ulaşmış biz hala sürünüyoruz. YTD

4.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Sayın Antiseptik ne desek boş. 60 milyon civarı şirket değeri var. Şu an herhalde yeni bir fabrika kurmaya kalkışsan arsayı alacaksın, tesisi kuracaksın, ürünler için laboratuvar kuracaksın ve üretim için ne gerekiyorsa cihaz edebat alacaksın. Bide üstüne hazır müşteri bulacaksın ayrıca birde ihtiyaç fazlası arsan olacak. Sonra her sene kapasite yatırımı yapacaksın ve hiç borcun olmayacak. Hersene azçok demeden düzenli temettü ödeyeceksin. %75 ihracat yapacaksın be katma değeri yüksek ürünler üreteceksin. Vallahi ben pes diyorum. 2 sandalye 1 masa olan şirket değerleri 100 milyonlarca değere ulaşmış biz hala sürünüyoruz. YTD
    Sayın gameover

Tahtayı yapan çok usta.Çizgilere sadık kalıyor.Acelesi yok.
    Haftalık grafiklere bakıyorum.Hangisini yazsam bilemiyorum.Elmas formasyonunu mu yazsam TOBO yu mu yazsam yoksa her ikisinide mi yazsam bilemiyorum:)
    Hafta bitsin grafikte atarım.Ama asıl hareket haftalıkta ortalamalar kestiğinde hızlanır.
    Temel olarak zaten dediğiniz gibi. Hadi diyelim gıda 10 birim ise bu da temizlik 7 birim olsun beklentisi. O da zaten grafikleri destekliyor. Bilançoların çoğu şirkette olduğu gibi kötü gelme ihtimali çok az hatta iyi gelme ihtimali çok inşallah.Günlük iniş çıkışlar normal büyük resme bakmak lazım.
    Perşembe ay bitiyor.
    Korkmadan bekleyen ekmek yer inşallah.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Sayın gameover

Tahtayı yapan çok usta.Çizgilere sadık kalıyor.Acelesi yok.
    Haftalık grafiklere bakıyorum.Hangisini yazsam bilemiyorum.Elmas formasyonunu mu yazsam TOBO yu mu yazsam yoksa her ikisinide mi yazsam bilemiyorum:)
    Hafta bitsin grafikte atarım.Ama asıl hareket haftalıkta ortalamalar kestiğinde hızlanır.
    Temel olarak zaten dediğiniz gibi. Hadi diyelim gıda 10 birim ise bu da temizlik 7 birim olsun beklentisi. O da zaten grafikleri destekliyor. Bilançoların çoğu şirkette olduğu gibi kötü gelme ihtimali çok az hatta iyi gelme ihtimali çok inşallah.Günlük iniş çıkışlar normal büyük resme bakmak lazım.
    Perşembe ay bitiyor.
    Korkmadan bekleyen ekmek yer inşallah.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    Tekkeyi bekleyen çorbayı içer inşallah. Normalde pozitif ayrışan hisseler arasında olmalıydık. 8.85 lerden hala 6 yi geçebiliyor durumunda olmak böyle güzel bir kağıt için maalesef çok acı. Teknoloji ve gıda şirketleri bu endeks te rekorlarını tarihi seviyelere yükselttiler. 1 gün bile kapanmadan çalışan şirketimiz bu seviyeleri inanın hiç hakketmiyor. Bakalım bilanço bizi yanıltmaz ise umarım yeni yatırımcı gelecektir. YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703
    Sürdürülebilir Gelişim
    Acıselsan kurulduğu 1973 yılından günümüze “Sürdürülebilir Gelişim†misyonu ile yüksek kalitede formüle edilmiş CMC (Karboksimetilselüloz) üretmektedir. CMC, deterjan, boya, duvar kağıdı tutkalı, kağıt ve mukavva, tekstil, petrol sondaj çamurları, seramik, yiyecek maddeleri, kozmetik ve eczacılık endüstrileri gibi geniş bir alanda stabilizör olarak kullanılmaktadır.
    https://i.hizliresim.com/hMoDTi.jpg
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Sürdürülebilir Gelişim
    Acıselsan kurulduğu 1973 yılından günümüze “Sürdürülebilir Gelişim†misyonu ile yüksek kalitede formüle edilmiş CMC (Karboksimetilselüloz) üretmektedir. CMC, deterjan, boya, duvar kağıdı tutkalı, kağıt ve mukavva, tekstil, petrol sondaj çamurları, seramik, yiyecek maddeleri, kozmetik ve eczacılık endüstrileri gibi geniş bir alanda stabilizör olarak kullanılmaktadır.
    https://i.hizliresim.com/hMoDTi.jpg

Sayın Filozof@sizi burada görmek çok güzel ,hoş geldiniz buraya geldiğinize göre hissedaşız ,doğrusunu isterseniz sevindim ,asıl kağıdımdanda ayrılmış değilim ancak ,anlamsız yazanlar yüzünden orada artık yazmak istemedim hangi kağıttan bahsetiğimi bilirsiniz ,inşallah buradada oradaki gibi fiyatlara gideriz bu kağıt onun benzeri iyi zamanlamayla girdik sayılır,tekrar hoş geldiniz der burayada ara sıra yazmanızı canı gönülden isterim çünkü siz boş yazmasınız ,doğru dolu ve bilgi aktaran paylaşımlarınız olur bu vesileyle sayılarımı sunarım.

8. Takaslar bir ilizyondan ibaret olsa da Vakıf Yatırımdan'dan Yatırım Fonlarına virman yapılmış.Gerçek güçlü ve kararlı bir fon hisse senedi performansına büyük etki yapabilir.Patrondan bağımsız tahtada büyük kapasiteli işlem ve sahipliklerin olamayacağı düşüncesine de sahibim.

Sayfa 320/802 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •