irket ynetimi ok hantal bir yapda olduunun farkna varmas gerekir. Tarm sektr oyuncusu HEKTA bile gncel deiime ayak uydurarak dezenfektan retimine geerken, kimya sektrnn AR-GE merkezli oyuncusu ACISELSAN ynetimi bu gelimeler karsnda proaktif olmak iin ne beklemektedir ? irket ynetiminin daha aktif olmas gerekir.
Krem deterjanda kullanlan rnleri jel el dezenfektanlarda kullanyor mu acaba? :whistling::whistling:
Sayn Antiseptik ne desek bo. 60 milyon civar irket deeri var. u an herhalde yeni bir fabrika kurmaya kalksan arsay alacaksn, tesisi kuracaksn, rnler iin laboratuvar kuracaksn ve retim iin ne gerekiyorsa cihaz edebat alacaksn. Bide stne hazr mteri bulacaksn ayrca birde ihtiya fazlas arsan olacak. Sonra her sene kapasite yatrm yapacaksn ve hi borcun olmayacak. Hersene azok demeden dzenli temett deyeceksin. %75 ihracat yapacaksn be katma deeri yksek rnler reteceksin. Vallahi ben pes diyorum. 2 sandalye 1 masa olan irket deerleri 100 milyonlarca deere ulam biz hala srnyoruz. YTD
Sayn gameover
Tahtay yapan ok usta.izgilere sadk kalyor.Acelesi yok.
Haftalk grafiklere bakyorum.Hangisini yazsam bilemiyorum.Elmas formasyonunu mu yazsam TOBO yu mu yazsam yoksa her ikisinide mi yazsam bilemiyorum:)
Hafta bitsin grafikte atarm.Ama asl hareket haftalkta ortalamalar kestiinde hzlanr.
Temel olarak zaten dediiniz gibi. Hadi diyelim gda 10 birim ise bu da temizlik 7 birim olsun beklentisi. O da zaten grafikleri destekliyor. Bilanolarn ou irkette olduu gibi kt gelme ihtimali ok az hatta iyi gelme ihtimali ok inallah.Gnlk ini klar normal byk resme bakmak lazm.
Perembe ay bitiyor.
Korkmadan bekleyen ekmek yer inallah.
Kesinlikle yatrm tavsiyesi deildir
Tekkeyi bekleyen orbay ier inallah. Normalde pozitif ayran hisseler arasnda olmalydk. 8.85 lerden hala 6 yi geebiliyor durumunda olmak byle gzel bir kat iin maalesef ok ac. Teknoloji ve gda irketleri bu endeks te rekorlarn tarihi seviyelere ykselttiler. 1 gn bile kapanmadan alan irketimiz bu seviyeleri inann hi hakketmiyor. Bakalm bilano bizi yanltmaz ise umarm yeni yatrmc gelecektir. YTD
Srdrlebilir Geliim
Acselsan kurulduu 1973 ylndan gnmze “Srdrlebilir Geliim” misyonu ile yksek kalitede formle edilmi CMC (Karboksimetilselloz) retmektedir. CMC, deterjan, boya, duvar kad tutkal, kat ve mukavva, tekstil, petrol sondaj amurlar, seramik, yiyecek maddeleri, kozmetik ve eczaclk endstrileri gibi geni bir alanda stabilizr olarak kullanlmaktadr.
https://i.hizliresim.com/hMoDTi.jpg
lm ve Vergiler dnda hibir ey kesin deildir.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldm notlardr.Bu bilgilere dayanlarak yatrm karar verilmesi beklentilerinize uygun sonular dourmayabilir
Sayn Filozof@sizi burada grmek ok gzel ,ho geldiniz buraya geldiinize gre hissedaz ,dorusunu isterseniz sevindim ,asl kadmdanda ayrlm deilim ancak ,anlamsz yazanlar yznden orada artk yazmak istemedim hangi kattan bahsetiimi bilirsiniz ,inallah buradada oradaki gibi fiyatlara gideriz bu kat onun benzeri iyi zamanlamayla girdik saylr,tekrar ho geldiniz der burayada ara sra yazmanz can gnlden isterim nk siz bo yazmasnz ,doru dolu ve bilgi aktaran paylamlarnz olur bu vesileyle saylarm sunarm.
Yer mleri