Originally Posted by Sercannn Ah rahmetli yavuz abi.. Gönlü zengin abimiz... Yavuzhan/caş /yelhan /magrip.. Kim böyle 4 atı olsun istemez ki Sercan Fly by me isimli ati biliyormusun ?
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Originally Posted by *Bozkurt Hadi yine iyisin, rakı paranı beleşe getirdin bugün sans senden yana İstesem bimi 60 a kadar götürürüm ama uğraşmak istemiyom 140 lira aldım rakı masasından 2 saatte allah bereket versin..
X70 ve X100 dışı alıyorlar bugün. Teorik fark biraz düştü ama devam ediyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by Sercannn İstesem bimi 60 a kadar götürürüm ama uğraşmak istemiyom 140 lira aldım rakı masasından 2 saatte allah bereket versin.. Bugün 100 puan zarardayım, bunu bi şekilde sokmam lazım
Hamdım Piştim Yandım
bu hacımle kumda oynar anca bugunluk bısey olmaz
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Originally Posted by Culpable Sercan Fly by me isimli ati biliyormusun ? 2013 gazi favorisydi divine heart eşşeği geldi.. İyi bilirim tempocudur
Originally Posted by *Bozkurt Bugün 100 puan zarardayım, bunu bi şekilde sokmam lazım Reis shortsan bekle 1000 puan sokarsın. Sen eskisin çoşkuyu gördün az önce. Noluyordu böyle olunca?
Originally Posted by *Bozkurt Bugün 100 puan zarardayım, bunu bi şekilde sokmam lazım Vioba bulaşma dizginleri salabilirde tutabilirde. Forddan bu saatlerde bi atak geliyor kulağını çıtlatayım son sprinti iyi bu aralar
Forum Rules
Yer İmleri