Originally Posted by *Bozkurt Yakalasaydı makas büüüle olmazdı Reis o makas o kadar olmasa sen short açarmısın.. Rakı param çıktı zorlamıcam...
Originally Posted by *Bozkurt Yakalasaydı makas büüüle olmazdı biraz düzeldi,keyfi istesin 5 dakikada düzltir.......ytd
Originally Posted by kamil79 Düşüş bekleyen arkadaşlar dikkatli olmalı bence... Bir baktım 100 kağıtlarına, tam tamına 8 tanesi tavan, çoğu yüzde 3-4 primli... Bu nedenle 30 endeks kağıtlarının düşüşü pek etkilemiyor endeksi... Günlerdir söylediğim gibi: ralliye devam biz dikkatliyiz hacı. sen dert etme
zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur.
Originally Posted by *Bozkurt Yakalasaydı makas büüüle olmazdı Daha da yakalamadıysa ne yapması gerekiyordu ? :D Daha vakit erken kazan dogurabilirde ölebilirde...Kazana koyup iyice haşlayabilirde...
Şimdi yalandan bir de haber atar ortaya... Swaptı, İmf'ydi, kıldı, tüydü... Ondan sonra küçük enişteyi tutabilene aşkolsun...
Originally Posted by Sercannn Reis o makas o kadar olmasa sen short açarmısın.. Rakı param çıktı zorlamıcam... Hadi yine iyisin, rakı paranı beleşe getirdin bugün sans senden yana
Hamdım Piştim Yandım
Yıldızlara kayan formasyonu mu ne diyodu arkadaş teyit oldu mu
Originally Posted by ALPER biz dikkatliyiz hacı. sen dert etme Helal be hacı [emoji4]
Forum Rules
Yer İmleri