Sayfa 631/899 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Zarar eden sirket hangisi hocam? Sise guruplarinda zarar eden sirket var mi?
     Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    öyle zaten.
    grup şirketinden herkes istediğini beğendiğini alıyordu. bizler temettü - sermaye artışı - balıkesir yatırımları - abd yatırımları - döviz pozisyonları yüzünden soda seçmişiz. şimdi bize zarar eden şirketle de birleştirecekler. ortaya çıkacak devin temettü politikası ne olacak ? sermaye yetecek mi , az mı gelecek. ortada koca bir belirsizlik var. bu işten en çok soda yatırımcısı zarar görür............. yazıklar olsun......................
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Zarar eden sirket hangisi hocam? Sise guruplarinda zarar eden sirket var mi?

denizlicam

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Zaten tilkiler çakallar hep kazanır kötülerin dünyası..
    Peki ne olursa sövmeyi terkedersin...??
    Bukadar sizi etkileyen nefret ettiren ne olduki..??
    Küfür çözümmü sizce kimin umurunda olurki kararmı değişiyor küfür edince...?? keşke değişse..😉
    Birleşmenin vazgeçerlerse sövmem Yine söverim ama çok sürmez.

Geçen sene karın yüzde 50 'sini vermediler.

Sonra yatırım yapacağız deyip yabancı yatırımcıyı ürküttüler. Biz de maden hayaline dalıp düşse de satmadık hissemizi, diğer hisseler fezaya çıktı fırsat maliyetimiz 20 liraları buldu .

Utanmadan 6 ay sonra da soda diye bir hisse yok kaldırıyoruz dediler.

Borsa çökünce fırsat maliyeti bayağı bir azaldı haliyle ama yine de zarardayız.

Evet sövmek çare değil ama damlaya damlaya göl olur . Bunlar böyle pislik oldukça uzun vadede itibar diye bir şey kalmaz .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Eğer bu kar gelir ise soda,bu sene şeytanın bacağını kırdı o zaman ,,birleşmede katakulli yapmazlarsa,yıllardır çıkamadığı düşüş trendini kıracak demekki.
    Değerleme yaparken kara bakmazlar 2019 verileri derler , geleceği hesaplarken de corona var derler . İşlerine ne geliyorsa öyle yaparlar . Onların nezdinde bizim böcek kadar değerimiz yok, dur diyen de yok .SPK 'ya güveniyordum muhalefet oldukları icin ama ordan da umudum kalmadı.

Tekel oluyorsun , monopol oluyorsun deyip iptal etseler ne güzel olur ama yok umudum yok .

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Birleşmenin vazgeçerlerse sövmem Yine söverim ama çok sürmez.

Geçen sene karın yüzde 50 'sini vermediler.

Sonra yatırım yapacağız deyip yabancı yatırımcıyı ürküttüler. Biz de maden hayaline dalıp düşse de satmadık hissemizi, diğer hisseler fezaya çıktı fırsat maliyetimiz 20 liraları buldu .

Utanmadan 6 ay sonra da soda diye bir hisse yok kaldırıyoruz dediler.

Borsa çökünce fırsat maliyeti bayağı bir azaldı haliyle ama yine de zarardayız.

Evet sövmek çare değil ama damlaya damlaya göl olur . Bunlar böyle pislik oldukça uzun vadede itibar diye bir şey kalmaz .

aynen öyle üstat. kar payı dağıtımları neden düştü. cevabı belli. demek ki varmış birşeyler. yabancı bile 1 senede %60 dan %30 a düşürdü payını. şimdi desinler şöyle şeffafız böyle şeffafız. yemezler.

Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    denizlicam
    Denizli cam devede kulak bile degil hocam. Sise icinde denizde bir damla su sayilir.

Son düzenleme : karabaht34; 25-04-2020 saat: 21:29. Sebep: Yanlislik

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Denizli cam devede kulak bile degil hocam. Sise icinde denizde bir damla su sayilir.

Ya dostum işte isteyen istediğini alıyor şuan. Birisi trakya' ya ortak olmak istemez diğeri Anacam 'a . Karlı veya değil ben soda'yı mantıklı bulup onu alıyorum.
    Birleşmeye olumlu bakan kişiler de aynı birleşik gibi her birinden alıp sepet yapardı. Yapan arkadaşlar da var .

Değerleri de karlı ama bilmem kaç tane hissenin için her karlı şirketi almıyoruz ki . Herkesin kendine göre bir bakış açısı var .

Bize 6 ay önce yatırım yapıyoruz dediler , yabancılar hissenin nefesini kesti 6 ay sonra da hisseye yok dediler. Ben kendimi kandırılmış olarak hissediyorum. İş bankası ağzıyla kuş tutsa , şeffaf kurumsal olduğuna Atatürk 'ün izinde gittiğine ikna edemez artık.

Bir gün bu ülkeye başkan olursam da Atatürk hisselerini ben alacağım ellerinden.

Hisseleri de 50 liraya çıkartırım sıkmayın canınızı.

8. doğru bu hissede uzun süredir bulunan arkadaşlar için tabiki serzenişler doğru. ama ben 31 ocakta dahil oldum ve birleşeceği için dahil oldum. çünkü bu şirketlerin değerlemesi bana göre yüksek fiyatta olacak. şirketler de satın almalar birleşmeler heyecan yapıyor bende.

uzun yıllardır uluslar arası şirketlerimizin eksikliğinden dışarıya acilamamaktan hep serzenişte bulunuldu. niye evet bazı firmalarımız büyük soda vs. ama yeterince büyük mu hayır. uluslarasi arenada devede kulak kalıyorlar maalesef. birsürü cam firması içerde iyi rekabet var ama bu dışarısı için yeterli değil. bu bileşmelerde zaten ondan oluyor. dev şirket olma yolunda. birilerinin kaybolup gitmemesi adına gerçekten güzel hamle. tabi fiyatı aşırı baskılarılar sonuçta buradaki yatırımcı fiyata bakıyor. o anlamda son derece haklisiniz. ama 1 yılda ülkenin üzerin e bi meteor düşmedi ve siz zararda değil maliyetin biraz üstündeyseniz bence şanslısınız.

inşallah değerleme olsun ben bu işten güzel şeyler olacak umidindeyim .
    Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer

Sayfa 631/899 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •