Sayfa 842/985 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Angola dünya çocuk ölümünde 8.ci sırada.. Ama bir bakanın kızının düğününde giyeceği 3 kıyafete ödediği para 200 bin dolar.. Ve halkının 3 te 2 si günde 2 doların altında çalışıyor.. Ülkede 25 senedir iç savaş vardı ve devletin başkanının şirketi askeriyenin bütün yemek ihalerini aldı.. Dünyanın sayılı petrol ve elmas üreticisi bi ülke.. Devlet başkanının 25 senede hazineden çaldığı milyarca doların haddi hesabı yok.. Ukrayna,rusya tayland, ekvator ginesi, özbekistan ve daha nicesi. Fedin karşılıksız bastığı 8 trilyon dolar kleptokratların hazinelerden çaldığı paraların yanına yaklaşamaz

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Izmirdeki at sahibinin ismi ne idi simdi hatirlayamadim . ati yaris kazandigi zaman hipodromdaki sinyalcilere ceyrek altin dagitirmis . e sende o zamanlar hipodromda imissin . topladigin ceyrek altinlari biriktirsen suan 2 kontrat longundan daha fazla kazanirdin bizde her gun bik bik bik long dinlemezdik .. Klasik sinyalci hayali . sabahtan aksama kadar hipodromda sinyalcilik yaparlar sonra toipladiklari parayi altiliya basip zengin olma hayali ile yasarlar
    Benim alın terimle kazandığım yeterince altınım var zaten.. Mübarek ramazan ayı.. Açsan gel karnını doyurayım

3. pisşttt,tepişmeyin ramazan mübarek gün [emoji846]

4. Renkli araba almanin yasak oldugu bir ulkenin verilerine inanirmisin sen ?
    10m nufuslu toplamda 200 tane solunum cihazi olan ulke her gun bin tane vaka acikliyor ama olum sayisi 5 i gecmiyor buna inanirmisin ?

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Biraz inceleme yaptım da .

Kafkaslar ve Balkanlarda minimum düzeyde olduğu gördüm hastalanma ölüm yüzdesini .
    En az 10-15 ülkeye açın bakın ne demek istediğimi göreceksiniz .
    Gen mi diyecekseniz ama onun da etkisi olabilir ama virüs insanla yaşamayı öğrendi ve öldürücü etkisi geçmişte olabilir gibi duruyor
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Wonderwoman Yazıyı Oku
    pisşttt,tepişmeyin ramazan mübarek gün [emoji846]
    Abla aslında yanıltıcı olmuyumda siz bu nick i çok aradınız mı?
    Bi de şu avatarı? Sırf meraktan yoksa bizde feministiz

6. Devlet tahvili negatif faizle fiyatlanır mı?

7. Ya da şoyle sorayım. Üstünde 100 tl yazan kağıda 105 tl verir misiniz? Neden?

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Viop işlemlerinde aracı kurum komisyon oranlarınız ne kadar acaba? Tşk.
    Bu başlıkta viop ta işlem yapan yok galiba :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 842/985 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •