Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar 🧿🧿🧿
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar 🧿🧿🧿
ahanda katarın arkası göründü
sıradaki gelsin yarınki tavan 7,92
Acıselsan faaliyetlerini 210.848 metrekare arsası üzerinde kurulu 8.843 metrekarelik kapalı alanda sürdürmektedir.
Şirket 3.000 ton/yıl teknik CMC ve 300 ton/yıl saf CMC üretim kapasitesini 2008 yılında yapılan yeni kurutma hattıyla 4.200 ton/yıla çıkartmıştır.
Acıselsan 210.848 m² arsa üzerinde kurulu 8.843 m² kapalı alanda CMC (Sodyum Karboksimetil Selüloz) üretmektedir. CMC emülsiyonları stabilize etmesi, nem oranını dengede tutması, çözelti viskozitesini ayarlaması, vücuda zararsız ve doğal olmasından dolayı, sondaj, tekstil, boya, gıda ve kozmetik gibi sanayilerde ara madde olarak kullanılmaktadır. Acıselsan’ın ürettiği CMC, suda çözünebilen bir selüloz türevidir. Acıselsan’ın yıllık üretim kapasitesi 8.400 tondur.
Araştirmalarim sonrasında Sodyum Karboksimetil Selülöz nerede kullanılır aşağida yer almaktadır;
Başlıca gıda, ilaç ve kozmetik ürünlerinde viskoziteyi geliştirici, emülsiyon stabilizatörü, kıvam artırıcı ve tekstürü iyileştirmek amacıyla kullanılan karboksimetil selüloz, kimyasal modifikasyonlara uğratılmış bir selüloz türevidir.
Suda çözünen tüm hidrokolloidler içinde en çok yönlü fonksiyona sahip olan karboksimetil selüloz, gıda endüstrisinde de yaygın bir şekilde kullanılmakta, katıldığı formülasyonların yapısını, hidrofilik özelliklerini ve fonksiyonel kalitesini olumlu yönde etkileyen önemli bir gıda katkı maddesidir
Sonuç; Gıda, Ambalaj, İlaç ve Kozmetik ürünlerinde kullanılmaktadır.
+1Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
42 emir 29.581 emir var. Neden resim yukleyemiyoruz foruma. Iznim yok diyor. Sadece ben mi yukleyemiyorum acaba.
Yer İmleri