Sayfa 646/899 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Arkadaşlar gerekli yerlere herekli şikayetleri yapın lütfen,
    Soda için 4 adet değerleme yöntemi belirlendi ve pwc şirketi 12 ve 11 milyar tl lik değer belirledi ama gerçek değer olarak borsadi değer 6.2 milyar tl olan borsa değeri şirket değeri olarak belirlendi,
    Ama 4 adet yöntemim ortalama değerinden yani %30 %30 %20 %20 ortalamaların sonucu 9 tl üzerlerinde

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2. 9 tl diyorsun ama bu adiler yüzde 50 lik paylarını artırmak için geri alım yapacak.

bu uyanık adamlar 6 dan mı sise toplar 9 dan mı ?

biz salagız.

onlar akıllı.

yazıklar olsun

3.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    9 tl diyorsun ama bu adiler yüzde 50 lik paylarını artırmak için geri alım yapacak.

bu uyanık adamlar 6 dan mı sise toplar 9 dan mı ?

biz salagız.

onlar akıllı.

yazıklar olsun
    Ben demiyorum pwc nin değerleme raporu diyor.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Ben demiyorum pwc nin değerleme raporu diyor.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet iyi hoş güzel diyor da adamlar kabul etmiyor. Şirket satılacak olsa çift hane tespit ederlerdi. İnşallah spk kabul etmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Soda gidiyor diye bugün artirdigim paraya 30 bin liralık soda almıştım , ben bu borsadan hiç anlamiyorum , aynı gün böyle bir haber gelmesi şansızlık sanırım.

6. Yarın yatırım şirketlerinin yorumları ve hedef fiyatları yavaştan düşer. Şu an net olan şey 25.02 öncesi mallar 6.39.dan şerh konulması halinde geri alınacak. (Temettü düştükten sonra mı bu da ayrı bir muamma. Temettü aldık diyelim fiyat sallıyorum 25 kuruş temettü sebebi ile indi. Biz yine de 6.39 'dan mı ayrılıyoruz? Eğer öyleyse bu adil fiyat 6.63 falan mı oluyor? Kafalar yandı şu an ;) ) Bizim yorumladığımız pwc değerlemesi soda 9 olmalı diyor kabaca. Gruplarin lokomotifi şişe oldu birleşmeye kadar. Euro / Dolar paritesi gibi sise/ soda paritesi takip edeceğiz artık. Tam bilanço açıklanmaya yakın bu raporların gelmesi de ne etik ne de iyi niyetli bir davranış. Bu süreç yönetimi çok kötü başladı maalesef çok kötü devam ediyor.

7. eski tebliğ ayrılma hakkı;

Halka açık ortaklık bu payları pay sahibinin talebi üzerine, söz konusu önemli nitelikteki işlemin *kamuya *açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalamasından satın almakla yükümlüdür.

yeni tebliğ kesinleşmediği için başvuru bu şekilde yapılmış sanırım.

8.  Alıntı Originally Posted by ValueInvestor Yazıyı Oku
    ben de tam şimdi bu hesabı yapıyordum..
    bu değerleri ve ağırlıkları kullanıcınca SODA DEĞERİ 9,32TL çıkıyor.

bunlar şimdi 1 ŞİŞE'ye 1,15997 SODA vereceklerine göre demek ki diğer şirketlerin (örnek paşabahçe vs) değerlemelerini de yüksek çıkarttılar, döndü dolaştı bizim SODA 1,16 ŞİSE eder oldu, ŞİSE bugünkü kapanış 5,16TL olduğunu hatırlatırım..

hesap kitaba devam, yanlışım varsa düzeltin.
    Bu ise SPK el atmalı. 6.39 ayrılma fiyatı bu şirketi yarı fiyatına göz göre göre bizden alınarak başka birine devretmek demek. Ha yok seni alacak sirketde değerli ama piyasa fiyatlamiyor v.s. diyeceklerse yav kardeşim sen niye " adil fiyat" için tebliğ çıkardın, kanun yaptın derim ben.
    Bu işte bir iş var inşallah SPK hakkaniyeti sağlar.

Sayfa 646/899 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •