Sayfa 926/985 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Palanın bir iyiliği olucak,
    Herkes töbe edecek
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

2. uçmayan uçak- hubvc - tspor- arayada yünsa model portföy önerisi..
    1 liran 10 lira olsun illa banka alacağım diyorsan arayada qnb finansbank al.
    yok öyle petkim tüpraş işc alıp beklemek.
    Yatırım yaparken Roma'nın bir günde kurulmadığını ,trade ederken Hiroşima'nın bir günde yok olduğunu HATIRLA..

3. borsa245.jpg
    borssa246.jpg

çort açtm inatlaşmam 119.400 stop olurum ya nasip artk yttd.

4. Bu trend öyle ya da böyle 103.200 rakamını görecek, görmeli...

Esas soru ondan sonra ne olacağı ???

5. Öyle ya da böyle dipten 21.000 puan aldı...
    İster balon ister şişirme farketmez adamlar aldı...
    Birçok kişi yeni dip bekledi eşlik edemedi ben de kendi adıma en fazla 3-4 bin puanını alabildim düşüş beklediğim için ...
    Herşey herkesin beklediği anda olmuyor , Eminim Tüpraş birdaha 67-68 lere düşsün almaya yemin eden birçok kişi vardır..
    Adam aldı mı aldı tek gerçek bu...

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    uçmayan uçak- hubvc - tspor- arayada yünsa model portföy önerisi..
    1 liran 10 lira olsun illa banka alacağım diyorsan arayada qnb finansbank al.
    yok öyle petkim tüpraş işc alıp beklemek.
    evet son dönemde belli başlı bildiğimiz kagıtlar istenilen performansı göstermedi..alakasız kagıtlar gitti.. benim adını bile duymadığım kagıtlar var hubvc filan.. diğer yandan endekste ağırlığ olmayan ve gidişatına tesir etmeyen bir pgsus var..bence thyao endekste var diye endekse konulmuş bir şirket..asels var.. hukumete çok angaje..bu tür kagıtlar gidiyor..

garan, tuprs, eregl vb gitmiyor ise başlıca nedeni aslında mevcut krizin tam faturası ortaya çıkmadı.. 2019 şartlarına belki de 2-3 yıl dönülemeyecek büyüme olarak..o nedenle endekslere etki edecek büyük kagıtlar da bir bekle/gör stratejisi olabilir büyük oyuncularda..

ama diğer yandan.. endeks bir ortalama.. 30 kagıdın ortalaması.. büyük kagıtlar yerinde sayıyorsa ama küçük kagıtlar gidiyorsa endekste bir anomali oluşuyor.. kısa vadede değişmeyebilir ama trade fırsatları veriyor.. hem sektörel hem de endekse karşı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Bugün borsada heyecen pek yok gibi, geç kalktığımdan da olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bu trend öyle ya da böyle 103.200 rakamını görecek, görmeli...

Esas soru ondan sonra ne olacağı ???
    Az kaldı dediğin yere yurt dışına uysa göstermişti bile...
    Bakalım ne olacak bekliyoruz , endeks pozum yok...

Sayfa 926/985 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •