Sayfa 519/1001 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

İçişleri Bakanlığı: "Vatandaşlar 1 Mayıs'ta araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın market, bakkal ve manava 09-14 saatleri arasında gidebilecek."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Metin Fevzioglu : Ankara Barosu 100 yıllık Cumhuriyet’in koca çınarıdır.Yöneticilerinin bu nedenle sorumlulukları büyüktür. Her atılacak adımın,her yazılacak kelimenin bu sorumluluğun izlerini taşıması gerekir. Ankara Barosu tarafından yapılan bu sorumsuz açıklamayı tasvip etmemiz mümkün değildir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Albayrak: Devlet ve hükümette iyi bir sınav verdik, vermeye çalışıyoruz

albayrak: Yüksek talebe kısa sürede dönüş gerçekleştiren kamu bankaları sürecin gizli kahramanları oldu

albayrak: Salgın 1929 buhranından daha büyük hasar oluşturdu

albayrak: Kapsamlı bir tedbir setini çok hızlı bir şekilde devreye aldık

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Fitch , italya’nin kredi notunu BBB-‘ye indirdi görünüm durağan

Ahmetg Guest

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Tipe bak...

Sayfa 519/1001 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz