*abd'de 1.çeyrekte gsyh -%4,8 (beklenti -%3,5)
*abd'de 1.çeyrekte gsyh -%4,8 (beklenti -%3,5)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ne guzel de ismi var ...."sendikasyon kredisi"
Para olmadigi icin borc almislar iste!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
İstanbul Fatih'te, Eminönü Meydanı'nda dün sabah saatlerinde aracıyla çok sayıda güvercini ezen sürücü çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Adana'da polisin uygulama yaptığını görünce kaçan Suriyeli Ali Hemdan'ı (18), 'dur' ihtarına uymaması üzerine vurarak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan polis memuru F.K.'nın ifadesinde, "Koşarken elimde eldiven bulunduğundan ve çok sendeleyip, yorulduğumdan yere düştüm. Yere düşerken de silah ateş aldı" dediği öğrenildi.
Bu insanlarin toplumda yeri yok. Omur boyu hapise gonderip tas kirdirmali....
Ote yandan olayi goren vatandaslar sikayet icin karakola gittiginde karakoldakiler sikayet edilebilmesi icin guvercinlerin sahipli olmasi gerektigini soylemis....
Cok yazik...ne bicim kanunlar var...yazik degil mi o hayvanlara...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Koronavirüs Bilim Kurulu video konferans yöntemiyle toplandı. Toplantı sonrası Sağlık Bakanı Koca'nın açıklama yapması bekleniyor.
Yer İmleri