Sayfa 17/133 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 1063 madde; 129 - 136 arası.

Konu: ROYAL Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. bu muhabbetlerde kendimi sanki King oynarken hissediyorum. Evet kim kime kac lot vermis info kime yedirmis mali acaba cepten cebe mi Vedaat nerdesin Vedaatt degerini bilemedik. Gel kurtar bizi bu virman alemlerinden

2. Yakın pazar senetlere bi bakın ne şirketler var bekleyen hep 1/ 10 gitmiş vede bizim Royal hepsinden daha iyi firma bekleyen
    Ve sabırlı olan yemek var birde nasip işi
    Biz o kadar bekleye bilirsek bekleyiş devam
    YTD -))

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Burada bu spek işi bilmiyor diyorlar ya, bence adam bu işin uzmanı, insan psikolojisini çok iyi biliyor. Gözaltı pazarındaki bir kağıtta bile güzel trade yapıp kağıtta kimsenin söz sahibi olmasına ve kısa vade de ekmek yemesine izin vermiyor. Tebrik ediyorum kendisini işinin hakkını veriyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Hyundai Yazıyı Oku
    Burada bu spek işi bilmiyor diyorlar ya, bence adam bu işin uzmanı, insan psikolojisini çok iyi biliyor. Gözaltı pazarındaki bir kağıtta bile güzel trade yapıp kağıtta kimsenin söz sahibi olmasına ve kısa vade de ekmek yemesine izin vermiyor. Tebrik ediyorum kendisini işinin hakkını veriyor.
    Bence spek değilde, biri fena mal çıkıyor qnb den.

5. Bende bunun spek olduğunu düşünüyorum.

6. Enterasan şeyler oluyor
    [IMG]url=https://hizliresim.com/lZHUP3][/url[/IMG]

7. Sevgili spekülatör eğer bu mesajı okuyorsan sana sesleniyorum. mümkünse şu kağıdı 2.5 --3 bandına doğru çeksen olmazmı hem kağıdı buralardan almak isteyenlerin umudu kırılır hemde şu hayrı mübarek ramazan ayında dua alırsın. hadi göster ağalığını ağalık vermekle olur.

Alıntı Originally Posted by batıkborsacı Yazıyı Oku
    Enterasan şeyler oluyor
    [IMG]url=https://hizliresim.com/lZHUP3][/url[/IMG]
    İnfo ile Philip in satışları düzenli olarak devam ediyor. Galiba spek de bu tahtadan umudunu kesti milleti ürkütmeden yavaş yavaş elini boşaltıyor.

Sayfa 17/133 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •