Sayfa 681/899 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yani atıyorum, Akbank isterseniz bana da satabilirsiniz diyebilecek mi ?
    1 aydır çıkmayan tebliğ gelse bir çok soru cevapını bulacak

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Arkadaşım senin dediğin 6,39 fiyat 25 Şubat öncesi alanlar için değilmi..???
    Benim Sorum 25 Şubat sonrası olan hissedarların hisseleri nasıl olucak...??
    Hangi hisseyi nasıl takip edecekler öncedende almışım sonrasıda...şimdi satsam birazını hangisinden gitmiş oluyor bana biraz saçma geldi kendilerine göre yapılan bir düzenleme görünen o..
    Madem çok olumlu dürüstçe yapılan düzenlemeyse neden hisse düşüşe geçti neden ???
    Neden yabancılar hisseden çıkmış 2 senelik periyotta..???
    Neden herkez feryat ediyor ?? Çünki haksızlık var alavere dalavere var....varda var....,
    E onu yazdık ya, 25 şubat sonrası alanlar bu durumda çağrıya katılamıyor tüzük öyleymiş. Spk bu konuda bişey der mi bilemiyoruz ahali olsa iyi olur diyor, ama tüzüğe göre şu an yararlanamiyor.
    Tekraren söylüyorum geçmiş sayfalarda yazılı son satışınız son alımlarınızdan düşülüyor kalanlarınız hesaba giriyor.
    Diğer başka konulardaki atarlarinizi lütfen gerekli yerlere yapınız ben size yardımcı olmaya calisiyorum.
    Niyet soruyorsan herkes katılsın, tarihe bakmaksızın ama benim elimde değil be kardeş.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    yaa bu nasil bi hisse arkadas,

millet SPK beklenti icine girmiste .. BOSSSS beklenti. buyuk kurumlar SPK red yiyecegini bilerek islem yaparmi hic .. uzun vadeciydik, daha uzun vadeci olarak devam edecegiz mecbur
    Geçmişte örnekleri var Anadolu grup kipa için çagrı muafiyet istedi spk vermedi çagrı yaptırdı...

Sonra birleşme için migros kipa degerleme yaptırdı ayrılma fiyatı 1.3 tl idi mevzuat olmamasına ragmen 2.58 mi 2.56 fiyat onay verdi spk ...

En fazla 1 ay her şey belli olur hissemiz zarar mı ediyor hayır İna göre 12 tl en kötü olasılık birleşme iptal olur...

4. Arkadaslar merhaba,

ben de uzun zamandir sadece okuyucuydum. Bu da ilk mesajim. Acaba spk ya sikayet icin bir taslak yazi var midir? Boylece herkes rahat rahat sikayet etmis olur.

Tesekkurler,

Sent from my iPhone using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    Geçmişte örnekleri var Anadolu grup kipa için çagrı muafiyet istedi spk vermedi çagrı yaptırdı...

Sonra birleşme için migros kipa degerleme yaptırdı ayrılma fiyatı 1.3 tl idi mevzuat olmamasına ragmen 2.58 mi 2.56 fiyat onay verdi spk ...

En fazla 1 ay her şey belli olur hissemiz zarar mı ediyor hayır İna göre 12 tl en kötü olasılık birleşme iptal olur...
    abi şöyle de birşey var.

sen son 30 gün ortalama fiyat ile şirkete çökersen artık senin kanunlarına güvenip buraya yatırımcı mı gelir ?

düşünsene yatırım yapıyorsun. patronun canı sıkılınca dur son 30 günlük aort ile ben hisseleri geri alayım ?????????

dediğiniz gibi bu işler bu kadar basit değil. iş grubu nasıl böyle bir basitlik yaptı dersek süresi daraldı. yeni tebligde çıkmadı e el mahkum aceleyle başvurdu.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    1 aydır çıkmayan tebliğ gelse bir çok soru cevapını bulacak
    Bence onlar da başvuruyu bekledi . Önce spk tebliğ gelseydi bunlar ona göre kılıf ayarlar başvuru yapardı.
    Şimdi spk nin elindeki ipler daha sağlam. Bunların raporu kadar bekletmezler.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by alperozdemir1 Yazıyı Oku
    Arkadaslar merhaba,

ben de uzun zamandir sadece okuyucuydum. Bu da ilk mesajim. Acaba spk ya sikayet icin bir taslak yazi var midir? Boylece herkes rahat rahat sikayet etmis olur.

Tesekkurler,

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Dostum avukat gibi dilekçe düzmene gerek yok . Genel ifadelerle rahatsızlığını yaz gönder.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    E onu yazdık ya, 25 şubat sonrası alanlar bu durumda çağrıya katılamıyor tüzük öyleymiş. Spk bu konuda bişey der mi bilemiyoruz ahali olsa iyi olur diyor, ama tüzüğe göre şu an yararlanamiyor.
    Tekraren söylüyorum geçmiş sayfalarda yazılı son satışınız son alımlarınızdan düşülüyor kalanlarınız hesaba giriyor.
    Diğer başka konulardaki atarlarinizi lütfen gerekli yerlere yapınız ben size yardımcı olmaya calisiyorum.
    Niyet soruyorsan herkes katılsın, tarihe bakmaksızın ama benim elimde değil be kardeş.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi yönetim kurulu başkanı olsan şimdi hisselerimiz kaç lira olurdu ? 20 lira verir miydin?

Sayfa 681/899 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •