Sayfa 61/992 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 481 - 488 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bir tanesini söyliyeyim... iş fin...
    Maliyetim 1.99... 4.22liradan sattım..hisse 10 liradan 2 liraya çekildi.. tekrar 2.20 den aldım...
    Birtanesi cemas...
    hisse 10 liradan 0.59 a çekildi... ben 0.79 dan aldım..
    .
    Neden stoplayayım.. stoploss yok... düşükten alıyorum... her düşene atlamıyorum.... kriterler belli...

2011 de cemas 3,80 den almıştım ama 16 tlden düşmüştü. gerçi hikayesi 1,5 tlydi. yani başlangıcı. bizde ucuzladı diye aldık sonra 2 tlye kadar düştü ve biz aldıktan sonra yani düştükten sonra birde %100 bedelli verdi. oldumu 1 tl. sonra 5 yıl tuttum arada alımlar yaparak maliyet 1.10 kuruşa kadar düşürdüm. ama fiyat 50 kuruş 80 kuruş arası tam 5 sene durdu. bende dayanamadım sattım. 96 kuruştan zararına ilk defa boktan bir kağıdı 5 yıl bekledim. hem zamanım gitti hemde param. her neyse sonra benden tam 10 ay sonra 7 tlyi gördü kağıt

kısacası teknik temel vs. bunlar 2. sırada şansın olacak arkadaş şansın yok ise işin zor.

mesela deapool 2'de kahraman topluyor başrol oynayan ne adamlar var ama hepsi ölüyor içlerinden sadece bir zenci kız kurtuluyor onunda gücü şansı filmin son yarım saatine doğru izleyin anlarsınız demek istediğimi.

iddia şans
    borsa şans
    hayat şans
    şans varsa sende varsın yoksa sen yoksun

saygılar

2. Aha şortlarım kar yazmaya başladı sonunda.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Ons ve Eurusd LONG

4. x30 spot

fokus iş yatırım

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Garan nasıl Ariston abi

6. endeks şöyle yuzde 1-2 düşmeye kalksa herkez mi eli tetikte dip dip yaptırcaklar her kağıdı.

7. net döviz rezervleri 700 milyon dolar azalmış.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Garan nasıl Ariston abi
    GARAN koyunların başı, onu yukarı sürünce diğerleri de arkadan gelir diye düşünüyor çobanlar.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 61/992 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •