Sayfa 60/992 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. BDDK haftalık rapor geldi, kamu ihtiyaç kredilerinde gaz basmış.

İhtiyaç kredilerinde yerli ve özelde düşüş var.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    güncel portföy değeri 144bin lira şuan...
    1 senelik getiri %44 duruyor...
    Eminim 2-3 seneye bu stratejide 1 milyon yaparım portföyü...
    144 bın lıra %44 getırıyle 2 senede 1 mılyon olmaz... 3 senede de olmaz... ya anaparanın artması lazım ya getırı yuzdesının ya da zamanın...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. Alınmayacak bir hisse vereyim... bana göre şuan taşınmayacak hisse migros.. bu bahsettiğim portföyde vardı... 22 liradan almıştım... 30 liradan portföyden çıktı...
    Ha bu demek değil patır patır düşecek.... ama portföyde işi bitti... dün bitti...

4.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Alınmayacak bir hisse vereyim... bana göre şuan taşınmayacak hisse migros.. bu bahsettiğim portföyde vardı... 22 liradan almıştım... 30 liradan portföyden çıktı...
    Ha bu demek değil patır patır düşecek.... ama portföyde işi bitti... dün bitti...
    SL yapıyor musunuz?

5.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    144 bın lıra %44 getırıyle 2 senede 1 mılyon olmaz... 3 senede de olmaz... ya anaparanın artması lazım ya getırı yuzdesının ya da zamanın...
    Katlanarak gidiyor... bugün 100 bin pozisyon varsa... seneye 200bin rakamı bilemiyorsun...
    Belki 1 liradan aldığım 5 liraya gidecek... belirsiz bir hedef rakam yok... yüzde 100 olunca illa satma yapmıyorum elbette..

6. Bankacılık Özkaynaklar 500,1 milyar önceki 511,3 milyar

11,2 milyar değer yitirmişler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    SL yapıyor musunuz?
    Bir tanesini söyliyeyim... iş fin...
    Maliyetim 1.99... 4.22liradan sattım..hisse 10 liradan 2 liraya çekildi.. tekrar 2.20 den aldım...
    Birtanesi cemas...
    hisse 10 liradan 0.59 a çekildi... ben 0.79 dan aldım...
    Neden stoplayayım.. stoploss yok... düşükten alıyorum... her düşene atlamıyorum.... kriterler belli...

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bir tanesini söyliyeyim... iş fin...
    Maliyetim 1.99... 4.22liradan sattım..hisse 10 liradan 2 liraya çekildi.. tekrar 2.20 den aldım...
    Birtanesi cemas...
    hisse 10 liradan 0.59 a çekildi... ben 0.79 dan aldım...
    Neden stoplayayım.. stoploss yok... düşükten alıyorum... her düşene atlamıyorum.... kriterler belli...
    ama burası unutma viop sayfası.. spot piyasada yaptığın şey senin için faydalı olabilir..kar elde ediyorsan bu oldukça güzel.. ancak burada viop işlemleri yapanlar var, ve belli bir risk algısı ve spot piyada yapamayacağın stratejiler için geliyor..viop bir sürü farklı strateji kurmana izin veriyor içerdiği enstrümanlar ile.. lineer long veya short tarzı işlemler işin sadece bir kısmı..daha büyük bir dünya var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 60/992 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •