Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
Bizim millette aç gözlü boldur. Asla affetmezler.
Diğer yandan benzer durumda bizimde bir tanıdık var. Önce dükkana müşteri almayı durdurdu sonra dükkanı kapattı.
Şu anda insanları tek ayakta tutan dayanışma ruhu, ailede geliri olanlar geliri olmayanlara destek oluyor.
Bu süreçte inanın diyanet tartışması, boğazdaki arazi, amerikaya yapılan yardımlar filan zerre milletin umrunda değil. İnsanların şu anda ailesini geçindirmeye ihtiyacı var. Geçmiş dönemlerin aksine bir çok insan kendi çapında finansal mühendislikle ayakta duruyordu. O sistem şu anda çöktü.
Sadece şu konuda ikilemdeyim. Sokaklara bakarsanız herkes ok gibi sokağa çıkmak istiyor. Ama kendi çevreme baktığımda aceleye gerek yok diyor. Hangi görüş ağır basacak göreceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn egeli diyelim hükümet ekonomik nedenlerle sistemi tedricen açtı.Önlemleri gevşetti,bence yanlış ama hastalık seyri benim düşündüğümden çok daha iyi gidiyor hükümet erken davranmak isteyebilir.Benim bildiğim parası olan kesimin canı da tatlıdır.O kesim para derdi olmadığından önlemleri gevşetmeyecek para harcamaya hemen başlamayacak,AVM ler dolmayacak restoranlar müşteri bulamayacak,sinemalar,oteller falan onları yazmıyorum bile.Ekonomide corona korkusu en az 6 ay daha sistemi kitler.Dayanamayacak çok insan var.Bizde isyan geleneği pek yoktur,ama dünyada amerika başta olmak üzere joker filminin son sahnesi benzeri şeyler çok görülecek ,bence önümüzdeki iki üç yıl çok sıkıntılı.Bu gelen 1929 buhranı benzer bir şey.