Artan

32,12 10 17:11
22,26 9.98 17:13
11,80 9.97 17:11
46,38 9.96 17:12
30,98 9.94 17:13
Artan Hisseler

Azalan

6,12 -10 17:13
13.545,00 -10 17:12
190,40 -9.98 17:13
5,69 -9.97 17:12
62,75 -9.97 17:08
Azalan Hisseler

İşlem

8.540.920.856,75 17:13
8.075.333.952,52 17:13
5.354.945.508,90 17:13
4.570.126.247,05 17:13
4.454.680.598,60 17:13
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 5459 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by MHU Yazıyı Oku
    Çınar Bey Allah kurtarsın ne diyeyim bu deyyusada senin hakkını yediği için iki cihanda gün yüzü göstermesin.
    Bu dadaşın normal biri olduğunu zannetmiyorum Galib'in tahtasında böyle o kadar lot aldım bu kadar lot aldım cesaretini göstermek çok zor bu adama dikkat etmek lazım dadaş seni bir daha ikaz ediyorum aldığın notları sattığın lotları oraya yapıştırma

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Bu dadaşın normal biri olduğunu zannetmiyorum Galib'in tahtasında böyle o kadar lot aldım bu kadar lot aldım cesaretini göstermek çok zor bu adama dikkat etmek lazım dadaş seni bir daha ikaz ediyorum aldığın notları sattığın lotları oraya yapıştırma

Tamam abe.....

3.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku

Çınar Bey Galip dediğin adam bulaştığı her yere pisliğini bulaştıran bir adam hakkında bir sürü suçlama var yurt dışına kaçtı sonra siyasete yağcılık yaptı ve serbest kaldı. Fonet dediğin senedin nerede ne faaliyeti var Allah rızası için bir vatan evladı bana söylesin bir adet A4 kağıdı ile kurulan şirket bunlar Fonet olsun Avtur olsun hatta mepet olsun . Adam işini iyi yere açtı. Açıyor bir firma onuda borsaya kote ediyor ondan sonra çevir kazı yanmasın. Ama bunda suç yok devlette var kabahat böyle adamlara müsade edersen binlerce mağdur yaratırsın.

4.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku

selam arkadaşım,

neden bu kadar tepkilisin anlamadım.

5.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    selam arkadaşım,

neden bu kadar tepkilisin anlamadım.
    Milletin bu kadar zararı varken 3:21'den şu kadar not aldım 3:15'ten şu kadar not aldım demek sizce uygun mu ayrıca kimseyi etkilemesin Aldoy rahatlığıyla aldığı sattığı kendini al

6.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Milletin bu kadar zararı varken 3:21'den şu kadar not aldım 3:15'ten şu kadar not aldım demek sizce uygun mu ayrıca kimseyi etkilemesin Aldoy rahatlığıyla aldığı sattığı kendini al

Tamam Cınarcığım bır daha yazmıyorum....

7.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku

uygunluğuna sen ben karar vermiyoruz ki dostum. küfür hakaret vs olmadıkça isteyen yazan forum kuralları belli.

kaldı ki senin benim zararım adamı bağlamaz. zararda olanın geçiş üstünlüğü yok.

sıkma sen canını olanda hayır vardır.

8.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    uygunluğuna sen ben karar vermiyoruz ki dostum. küfür hakaret vs olmadıkça isteyen yazan forum kuralları belli.

kaldı ki senin benim zararım adamı bağlamaz. zararda olanın geçiş üstünlüğü yok.

sıkma sen canını olanda hayır vardır.
    Adam moral bozmak için yazıyor buradan bu kadar aldım buradan bu kadar sattım demek etik değil

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •