Sayfa 544/1001 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...psulu-5785800/

1 Mayıs'ın ibret alınması gereken inanılmaz hikayesi.

Zaman hızla geçiyor, insanların ne söyledikleri değil ne yaptıkları kalıyor geriye.

Bu dünya da adaletin çoğu zaman olduğuna hiç inanmadım, ama bu makale de gösteriyor ki, " Yaşamımızın en büyük düşmanı olan zaman, tarihin de en ADİL mahkemesi."

İşçiler bugün bir çok yerde kötü şartlarına rağmen, hala biraz daha eşitlikçi ve adil! bir düzende çalışıyorsa bunu geçmişte bedel ödeyerek kendilerini feda eden insanlara borçlu, Hepsine saygı ve minnetle.

Yaşasın 1 Mayıs.........
    Emekçi(İşçi) Bayramımız kutlu olsun.

Zaman ilerledikçede o kazanımlardan geriye gidiş oluyor.

Bu uğurda vefat edenler ve uğraşanların kemikleri sızlıyordur.

Bu zamanlarda işsizliğin ne kadar çoğaldığınıda gördük.

Sokağa çıkmayın parada yok evlerde vefat edin artık açlıktan içerde koranadan dışarda.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Adalet Bakanlığı'nca, cezaevlerindeki tüm görüşler, cezaevleri arası nakiller, aile görüşme odalarının kullanımı 15 Mayıs'a kadar ertelendi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Emeğin , alınterinin , işçinin ve emekçinin günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun !

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

1 Mayıs İşçi Bayramı bu yıl yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında kararlaştırılan sokağa çıkma kısıtlamasında kutlanırken, Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakmak isteyen Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) yöneticileri Genel Merkez binası önünde yaklaşık 20 kişi gözaltına alındı.

Gözaltı videosunu izledim polisin gözaltındaki kişileri aynı araca bindirmesi veya müdahale anı pek virüs ortamına uygun olmamış ..

Cafe Trend&amp;Trade - III

Dolar/TL 7.0240
    Euro/TL 7.7003

İngiltere borsasi -2.01%

Dolar/TL 7.0302

Sayfa 544/1001 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •