Sayfa 127/992 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. yokmu aranızda bı ak troll

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    milli seferberlik ilan edip 2 milyar tl. toplayamıyorsun
    kanala 300 milyar tl. harcayacağım diye sallama yapıyorsun
    kızılay gene ekürüsi, vergi kaçakçılığına vesile oldu bir de sms gönderelim bari..
    bu yazılanı tersını ıspatlıycak

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    7. büyük ekonomi diyerek zırvalıyorsun.. üstelik 7. büyük altın rezervi ifaden de uydurma.. TR altın rezervinde 7. değil.. kafadan sallama..

ekonomik krizde olduğumuz bir gerçek.. senin hayal aleminde "alice in wonderland" filmini seyrediyor olabilirsin ama ekonominin krizde olduğu net bir gerçek..
    Ya arkadaşım bir git allahını seviyorsan ekonomik krizin anlamını öğren sonra gel ekonomik krizdeyiz de...
    Ekonomik kriz borçlarını ödeyemezsin, para akışı durur, şirketler batar, enflasyon gırtlak olur, işsizlik tavan olur...
    2001 krizini de mi yaşamadın ?

3. sızın krız anlayısnız nedırı bırı acıklasın 3 tl 6 tl olan sutun 120 tl olan prızolanın 55 tl olan teragının fıatı krızmı dır deglmıdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Arkadaşım... hangi konuda saçmaladım? Ben borsa düşecek, çıkacak yorumum var mı... ben döviz rezervi düşüyor, ülke batacak diyenlere dedim ki, altın rezervi artıyor.... toparlanma hızlı oluyor...
    İlerisi için portföy yapın, yatırım yapın diyorum... bunda ne var....
    Hala ekonomik kriz çıkacak, açlıktan öleceğiz diyorlar...
    Bende bu muhalif algıyla yatırım yapılmayacağını, buradaki yatırım yapacakları da yanlış yönlendirilmemeaini söyledim...
    Saçmalamakta nirvana, altın yatırımının tek sebebi halkbank yaptırımı olasılığına karşı yurt dışı rezervlerin içeriye taşınması
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Ya arkadaşım bir git allahını seviyorsan ekonomik krizin anlamını öğren sonra gel ekonomik krizdeyiz de...
    Ekonomik kriz borçlarını ödeyemezsin, para akışı durur, şirketler batar, enflasyon gırtlak olur, işsizlik tavan olur...
    geçen sene yedek akçe dahil yapılan bir sürü uygulama.. işşizlik %15-20 mertebesinde virüsten bile önce..CDS in 600 mertebesinde.. dış borcun 500 milyar dolar mertebesinde.. ülke iki senedir ekonomik krizde sen uyumaya devam et..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

eleman iki saattir kafadan rakamlarla ekonomik mucize portresi çizmeye çalışıyor.. Türkiye dünyanın 7. büyük ekonomisi diyor mesela.. keşke olsa.. ama değil.. neden bu zırvalıkları burada hisse.net içinde gerçekçi ekonomik değerlendirmelerin yapıldığı bir başlıkta yaymaya çalışıyorsun.. baştan sona zırvalık..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    borcları odeyen varmı yokkkkkkpra akısışı varmı her cekılen para yenı 0 baknott batan sırkeler sayımı pamukkladen baslayım vsvs ısssızlık gır facebokk bır ıs ılanı ver gunluk 70 tl yovmıyelı kac kısı muracat etcekkk gorrrrr daha neolmalı enfalasyunuda zaten snde aldıgın peyını alırkıen ıcınden sesızce oha demıyosan adam degılımmmm

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796

İşsizlik tavan değil mi? 2001 de bu kadar yüksekmiydi? Enflasyon tavan değil mi? Bana tuik dersin şimdi
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Sayfa 127/992 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •