Sercannn bey ben ortam yumuşatın karabulutlar dağılsın istiyorum şuanda kayıplarda psikolojiler ters sizde çok ama çok bireysel düşünerek yeni bir kibritle ateş çıkarıyorsunuz 45 günde kazanacağınıza kaybetseydiniz o zaman banane mi diyeydim size yada oohhh ben kazandım ya o yeter
Aile değil bu ülke yönetimi 3-5 kişi yok 80 milyon var 3-5 kişinin kararıyla ne bir insan nede bir karış toprak kaybetmek kimsenin haddi değil kararlar millidir toprak ve vatandaş menfaati vardır.
Şimdi ateşi çok harlamadan Mayıs ayının long açanların kazandığı short açanlarında kazandığı bir ay olması Haziran ayınında virüsten tamamen kurtulduğumuz bir ay olması Temmuz ayınında ekonominin düzeldiği bir ay olması Ağustos ayınında zafer bayramı ile hükümetin değişmesi dileklerimle cümlemi bitiriyorum
Saygılar
Bir görüş yok.. karşıt fikre saygı yok.. türkiye altın rezervi sayesinde avatajlı, toparlanmada en ön sıralarda yer alacak tezi attım.. üstüme oynandı.. bundan besleniyorlar çünkü..
görüşmeler devam ediyor, sadece o konu spekülasyon aşamasında...
Sen ne oluyor ne yapıyorlar diyene kadar birileri bunu satın alıp çoktan aldığını devredecek.... bu hiç bir zaman şaşmaz...
Altın rezervinde Dünyada 7. sıradaysak, dolar neden 7 gayme?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri