Sayfa 145/992 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. https://worldpopulationreview.com/co...national-debt/
    Borca takılan

Cühelanın biride kişi başına gelirden dem vurmuş 5-10 milyon nüfusla milyon ton petrol rezervinin üstünde değil bu ülke.
    Dünyada sömürgeci ülkeleri petrol rezervi zengini ülkeleri çıkınca büyük ekonomi 4 ülke kalır Japonya Almanya güneykore türkiye çalışıp kazanan ve tam bağımıslık mücadelesi veren 4 ülke
    Japonya 15 ABD üssü 160 bin civarı asker
    Almanya 22 ABD üssü 160 bin civarı asker
    Güneykore 8 ABD üssü 160 bin civarı asker

Türkiye bu konudada diğer üçüne göre daha bağımsız

2 ABD üssü

Miras üstünde oturan veya insanlığın hakkını yiyenleri mi emsal göstereceksiniz

Türkiye Corona sınavında üreten sağlam bir ekonomi olduğunu gösterdi karınsızlığa hiç gerek yok gururlanın

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Abi bak hala muhalif algıyla hareket ediyorsun... rekor dediği ya geçen seneyle karşılaştırıyor, ya da geçmiş yılları....
    Ekonomi büyüklüğünü, enflasyonu hesaba katmıyor...
    Devlet 10 sene önce 250 lira vergi toplarken, bugün 500 lira toplayınca devletin vergi geliri artmış oluyor mu hayır?...
    Matematik, istatistik böyle değil.....

10 yıl önce 50 milyon nüfusunken işsizlik 10 milyon desek, bugün 100 milyon nüfusta işsizlik 10 milyon kişi dediğimizde yüzde düşüyor mu çıkıyor mu...
    Dönen para büyüyor, alınan borçta büyüyecek....
    Kamu borcu tekrar diyeyim, avrupanın en düşüğü...
    GÜNCELQNB Finansbank: Hazine’den rekor borçlanma ve Fed kararı

Böylece, toplam net borçlanmanın 59.0 milyar TL olduğunu hesaplıyoruz. Bu da tarihteki en yüksek aylık net borçlanmaya işaret etmektedir.

https://www.paraanaliz.com/2020/gunc...-karari-46464/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    adam iki saattir zırvalıyor.. burasının viop topiği olduğunu unutmuş buradakilerin sadece hisse alan veya sadece satan kişiler olduğunu sanıyor.. viopta mal alıp depoya atmak diye bir şey yok.. şartlar sürekli değişiyor..

marjin call (teminant tamamlama çağrısı) diye bir gerçek var.. yönde haklı olabilirsin ama piyasa 2 hafta tersine 20 bin puan gider gaplı düşüşler yapar veya gaplı yukselişler.. iflas ettirir sonra senin dediğin yöne gider..
    Bence sen yanlış düşünüyorsun... burası viop ancak kumarhane değil...
    Vadeli işlemler opsiyon piyasası değil....
    Viopun kurulma amacı hedge dir.
    Tek pozluk değildir....
    Benim elimde tüpraş vardır, nakite sıkışmışımdır, hisseyi satıp, az parayla viop da sattığımı devam ettirebilirim... veya diğer şekillerde de kullanabilirim....
    Hayırdır şimdide bu işi öğretmeye mi başladık?

Bana akp, şeriat, cuma namazı diyenlere söyliyeyim, agnostik mi dersin, deist mi dersin, ateist mi dersin ondanım...
    Hani her muhafazakar veya her muhalif olmayan akp li oluyor ya ondan söylüyorum bunu... yanlış anlaşılmasın...

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Dolar 7 yi geçince forumu troller bastı. Mermi kalmayınca bunları sürdüler sahaya ellaam.
    bunların heryeri mermi olsa ne olur yahu yakında maske diye bunları yollarlar amerigaya. neeee

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Harbiden anlamıyormuş boşuna sabahtan beri çene yoruyoruz. Abd ve londra da ki bütün varlıklar uluslararası yaptırımlara açıktir Bunun zıttını açıklayan birşey bilmiyordur zaten. Kamu bankaları abd vatandaşlığı olanlara 1 lira kredi vermiyor bunu araştırsın önce
    Fatsadan dolayı veremiyordur serkan

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Allah aşkına Ne alakası var yazdığınızın ? Yahu Hazine 31 Mart’ta nisan- Haziran borçlanma stratejisini açıkladı , buna göre Nisan’da 20,6 milyar borç ödemesine karşın 30 milyar borçlanacağım dedi ve ihale takvimi açıkladı lakin Nisan’da yaklaşık 61 milyar TL ile yaklaşık 6 milyar TL tutarlı altin borçlandı .. Bunun dönen para büyüyor alınan borçta büyüyor demekle alakası ne ? Hele ki geçmiş yıllarla alakası ne ? 31 Mart’ta hazine açıklamış ama nisanda açıkladığından 3 kat fazla borçlanmış
    sayın admin bu arkadaş brunson krizi zirve yaptığı 7.20 olduğu gün üye olmuş tesadüf eseri .

İlk mesajı nedir acaba merak ettim ben bulamadım da .

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu rakamlara düştüğünü ben görmedim .

Ama sizin o günler her gün burada BİST’i kapatın BİST’i kapatın dediğinizi hatırlıyorum sadece

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Bistin kapatılması krizin derinliğini bir anda 3e 5e katlar. hısse satıp borcumu ödeyemezsem sistem kilitlenir. gecelik faizler %20.000 e çıkar. dolar bir anda 2 katı olur. Böyle bir önlem ancak büyük br savaşta ve bir kaç günlüğüne olabilir.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bence sen yanlış düşünüyorsun... burası viop ancak kumarhane değil...
    Vadeli işlemler opsiyon piyasası değil....
    Viopun kurulma amacı hedge dir.
    Tek pozluk değildir....
    Benim elimde tüpraş vardır, nakite sıkışmışımdır, hisseyi satıp, az parayla viop da sattığımı devam ettirebilirim... veya diğer şekillerde de kullanabilirim....
    Hayırdır şimdide bu işi öğretmeye mi başladık?

Bana akp, şeriat, cuma namazı diyenlere söyliyeyim, agnostik mi dersin, deist mi dersin, ateist mi dersin ondanım...
    Hani her muhafazakar veya her muhalif olmayan akp li oluyor ya ondan söylüyorum bunu... yanlış anlaşılmasın...
    sadece hedge olduğunu nerden biliyorsun.. ? işlem yapmıyorsun..

spekülatif.. hedge..pair trade.. arbitraj.. relative value.. bir sürü strateji var.. bilmediğin sularda yüzüyorsun.. viop bir kumar değildir..vadeli ve opsiyon piyasasıdır..iyice zırvalamaya başladın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 145/992 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •