Sayfa 254/1000 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Böylece gavurlara hem ucuzdan dolar alıp çıkma imkanı vermekle kalmıyoruz,borsada da çok uygun fiyatlardan çıkış imkanı sağlanmış oluyoruz.Alan kim bizim emeklilik fonları ve ev alamayan araba alamayan mecburen eldoradoya altın aramaya gelen beyaz yakalılar.Asıl tokat yakında gelecek borsada,marttaki tokat hiç bir şey bence.

2. Corona sebebiyle vadeli ödemesi olanların iş yapamadığı için dth ları çekmiş olmasından borçlarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hey allahım paraya adres olarak da gayrımenkul ve borsa diyor neticede.Gayrımenkulu anladım zaten candamarları.Ama borsada göçüş neden olmuyor diye düşünüp duruyordum.Bence emeklilik fonlarına falan aldırmak suretiyle resmi politika olarak borsa destekleniyor.Böylece halkın alım gücü açısından hiç bir anlamı olmayan ama nedense ekonominin göstergelerinden biri olarak kabul edilen borsa göçmemiş olacak,işler daha iyi gözükecek.İlginç işler cidden.
    Borsa dolar bazında 2020 yılında 2008 ile aynı seviyede ise ben ne anladım bu işten.

“TL'de alternatif yatırım fırsatları da çok… Borsa İstanbul, 24 Nisan seansını 1.4 cent ile 2008 yılındakiyle aynı dip seviyede tamamladı. Endeksin dolar bazındaki tarihi rekoru ise bugünkü kurla 350.000'in üzerine denk gelen 5.1 cent. Yani endeks dolar bazında 3.5 kat yükseldiğinde tarihi zirvesine henüz yeni ulaşmış olacak. Gayrimenkul piyasası da benzer bir potansiyel taşıyor.”

Not: Ben borsaya yatırım yapıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Ahmetg Guest
    Bu dolarin degeri meselesi tamamen algi ve psikoloji. Esasinda cikmasinin dusmesinin hicbir anlami yok

Onemli olan borctur. Ama sokaktaki averaj adam dolarin degerine odaklandigi icin ve ekonominin iyiye yada kotuye gidisatini dolara endeksledikleri icin hukumet dolari baskilamaya calisiyor

Ama hickimse borca bakmiyor. Onemli olan borctur. Borcu yuksek olanin namusu olmaz.

5. Köyde bahçe işleri yoğun, fırsat buldukça kahve molasında başlığa bakıyorum.

DTH azalmış felan gibi yazılar gördüm. Daha dün ve evvelki gün buraya yazmıştım. Eşek yükü ve sıpa yükü diye...

Şimdi ben dth bozdurmuş mu oldum? Sadece para yer değiştirdi. Köyde en az 4-5 yıl tutacağımı da yazmıştım. Benim kaç kişi dövizini koynuna almıştır bir düşünün. Bu işe reha bey el atardı ama akşam gezintisine çıkmış sanırım.

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Satıldı demiyor ki azaldı diyor

9.5 milyar dolar azalması için doların satılması/tl ye çevrilmesi gerekmez mi?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bizzat çinde yaşayan bir türk öğrencinin makalesini okumuştum birkaç hafta önce. Çocuğun dediği sanki çin yıllardır hazırlanıyormuş gibiydi yazmış
    Mobil alışveriş sistemi kusursuz işlemiş. Büyük marketlerle anlaşılıp hemen tedarik konusunda en ufak sıkıntı yaşanmamış.Herkes evinden en ufak fiyat artışı olmadan tüm alışverişini yapmış
    Millet kendi evlerine girerken bile her binaya görevliler yerleştirilip her geçenin ateşi ölçülmüş.
    Tüm ülkeyi milim milim kapsayan mobil app çıkıp her bir koronalıyı göstermiş ve insanları o noktadan uzak tutmuşlar vs vs..
    Çin acaba tüm dünyayı tehdit amaçlı kendisi mi yaptı bu virüsü acaba diye düşünmeden edemiyor insan.
    Abd düşmanın olsa o ülkeyi bitirmek istesen şahsen ilk sağlık sistemi üzerinden vurursun. Çünkü sağlık sistemlerinin dünyanın en kötüsü olduğunu sağır sultan bile biliyor
    Son cumlu yanlis. iki ulkede de yasadim iki ulkede de ayni anda saglik sigortam var.

Kotu ne demek onu anlamak lazim ilkonce. Eger halka yayilmis tabana yayilmis saglik sigortasi kastediliyorsa dunyanin en kotusu Amerika

Yok eger dunyadaki en ileri teknoloji en iyi hastaneler en iyi arastirmalar laboratuarlar dunyadaki butun zenginlerin care aramak icin gittigi ulke ve donanimli hastaneler paranin alabilecegi en iyi hizmet ise kesinlikle Amerika

Konuya nereden baktigina bagli.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    9.5 milyar dolar azalması için doların satılması/tl ye çevrilmesi gerekmez mi?
    Bunu yazarın yazması gerekirdi. TL mevduatlarda şu kadar artış görüldü şeklinde.

O egeli ben değilim

Sayfa 254/1000 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •